MLADI PAR

ANITA DUJIĆ PRVI PUT OTVORENO O ROMANSI S IVANOM HERCEGOM 'Ljubav je posve normalna životna činjenica...'

 Instagram

Sve što trebamo je ljubav, napisala je Anita Dujić uz prvu zajedničku fotografiju s glumcem Ivanom Hercegom koju je objavila na svom Instagram profilu.

Mlada scenografkinja tako se prvi put otvoreno u javnosti izjasnila o novoj vezi u svom životu, prvoj nakon što se razvela od brata Jelene Veljače, Ivana, početkom ove godine.

Na pomolu vjenčanje?

Iako se dosad zapravo nisu skrivali od pogleda znatiželjnika jer ih se moglo sresti kako šeću zagrljeni središtem Zagreba, do sada se nisu pojavljivali u paru na društvenim događajima, znajući da su tamo predstavnici medija. No sudeći prema jučerašnjim riječima Anite Dujić, tome je došao kraj.

- Ivan i ja ne volimo govoriti o svom privatnom životu. Ljubav je posve normalna životna činjenica, pa ne vidim zašto ne bih objavila našu zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu, no to ne mijenja moj stav da o svojoj intimi javno ne govorim - rekla je gotovo sramežljivo 30-godišnja Anita koja je s Hercegom u vezi šest mjeseci. Fotografija koju su objavili snimljena je na Gornjem gradu tijekom šetnje, a prema pisanju medija, par je zajedno proveo godišnji odmor kraj Zadra, gdje Herceg odlazi svako ljeto, a potom su otputovali i u Portugal.

Prema svemu sudeći, njihova veza vrlo je ozbiljna, no na pitanje imaju li već konkretnijih planova, točnije je li na pomolu vjenčanje, Anita Dujić je neodređeno uzvratila. - Joj, ne bih o tome, ne bih - rekla je. Dok je iza nje brak koji je, doduše, trajao tek godinu i pol, ali je veza s Ivanom Veljačom trajala gotovo šest godina, markantni glumac Ivan Herceg nema bračnog iskustva iako su iza njega neke vrlo burne romanse koje su epilog imale i u medijima. Baš poput prepucavanja između Ecije Ivušić i Tatjane Jurić o tome s kojom je Herceg zapravo u vezi. No, veza s Anitom Dujić djeluje sasvim drukčije, ozbiljnije.

Kad je pak riječ o poslovnim angažmanima, iza njega je prva sezona serije Nove TV “Kud puklo da puklo”, a za drugu nije potpisao ugovor. Kako je u međuvremenu objasnio, jednostavno se nije s Novom TV uspio dogovoriti o nastavku snimanja. Anita Dujić je pak bila angažirana u jednoj od najvećih međunarodnih koprodukcija koja se ovog ljeta snimala u Hrvatskoj - filmu “The Lake”, čiji je producent veliki Luc Besson.

Posao iza kamere

- Ne, Bessona nisam imala priliku upoznati, bio je samo nakratko u Hrvatskoj jer se film snimao na više lokacija. No, bilo je to za mene stvarno odlično iskustvo jer je riječ o velikom projektu, kako brojčano tako i produkcijski. Bila sam koordinatorica art departmenta i asistentica scenografa zahavljujući prilici koju mi je ponudio Ivo Hušnjak - odgovorila je Anita Dujić. Bivšoj Miss turizma koja se svojedobno okušala i u glumi u seriji “Pod sretnom zvijezdom” gluma više ne pada na pamet.

- Moj posao je iza kamere, a ne ispred i tamo se super osjećam. Ne znam kakva bi to ponuda trebala biti da se opet upustim u takav izlet, jer upravo sam tako doživjela taj svoj glumački angažman - zaključila je Anita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:49