ODNEDAVNO SAMAC

Al Gore odbio poziv na svadbu Chelsea Clinton

Chelsea Clinton srezala je popis gostiju na samo 400 odabranih

Popis gostiju i lokacija vjenčanja Chelsea Clinton, kćeri bivšeg predsjednika SAD-a Billa Clintona i sadašnje državne tajnice Hillary Clinton, za investicijskog bankara Marca Mezvynskog u subotu, 31. srpnja, strogo je čuvana tajna.

Odabrala Rhinebeck

Naime, tko će biti među samo 400 odabranih najbitnije je društveno pitanje u SAD-u, a iako bi se Clintoni pozivom na vjenčanje svoje jedinice htjeli odužiti svojim brojnim donatorima, Chelsea je ograničila popis samo na one koje osobno poznaje. Već se neko vrijeme kao mjesto održavanja obreda spominjalo popularno otočno ljetovalište Martha’s Vineyard, ali prema najnovijim informacijama u američkim medijima, odabir je ipak pao na malo mjesto Rhinebeck koje je nekoliko sati vožnje od New Yorka.

Nije raspoložen za slavlje

Kad je riječ o uzvanicima, jedino je sigurno da neće doći bivši potpredsjednik Al Gore i njegova supruga Tipper, jer je par prije samo nekoliko dana objavio da se razvodi, pa se Gore ispričao da trenutno nije raspoložen za vjenčanja. Nagađa se da će među uzvanicima svakako biti Huma Abedin, bivša šefica stožera Hillary Clinton. Abedin se u kolovozu udaje za kongresmena Anthonyja Weinera, a njihovo vjenčanje organizirat će ista osoba kao i Chelseaino, Bryan Rafanelli.

Rafanelli je također blizak Hillaryin prijatelj i već odavno organizira razne priredbe za poznatu političarku. Dakle, uz njega, kao mogući uzvanik spominje se i njegov partner Mark Walsh, koji je bio Hillaryin savjetnik za vezu s homoseksualnom zajednicom. Kad je riječ o ponosnom ocu mladenke, Bill Clinton odavno je organizaciju prepustio drugima te je na kćerin zahtjev čak bio i na dijeti jer želi izgledati što bolje kad svoju jedinicu bude vodio prema oltaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 02:22