HRVATSKA ZVIJEZDA?

Adrijana Baković: Znala sam da ću ispasti iz showa

 Davor Krajač/Cropix

ZAGREB - Nisam bila previše tužna kada su mi rekli da napuštam show jer sam to na neki način predosjećala u trenutku kada se odlučivalo između Duje, Kim i mene, pa sam se i pripremila.

Žao mi je što više neću biti dio ekipe i žao mi je zbog ljudi koji su surađivali i radili sa mnom, ali ne žalim previše zbog daljnjih nastupa petkom jer nastupam odmalena i navikla sam na svjetla pozornice - rekla je Adrijana Baković dok se pakirala i napuštala kuću koju je do jučer dijelila s ostalim sudionicima RTL-ova showa “Hrvatska traži zvijezdu“.

Naime, 19-godišnja Bizovčanka nije uspjela izboriti prolazak u top 7, no to je, kaže, neće spriječiti da i dalje gradi pjevačku karijeru.

Grijanje stolice

- Željela bih se i dalje baviti pjevanjem, ali prvo ću se pozabaviti fakultetom. Na prvoj sam godini biologije i to je vrlo zahtjevan studij, pa mi je ispadanje u neku ruku dobro došlo da zagrijem stolicu i počnem učiti - kaže Adrijana.

Anđa najsimpatičnija

Napominje da zasad nema konkretnih poslovnih ponuda za estradnu karijeru, ali je nekih razgovora bilo. Članica žirija Anđa Marić, koja je u petak zablistala novim imidžem bez bujne frizure, ali s cvijetom na oku i stiliziranom granom u kosi, Adrijani je bila najsimpatičnija tijekom showa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:17