VRHUNAC LJETA

ADRENALINSKA AVANTURA DORIS PINČIĆ Odvažna se glumica spuštala niz čelično uže nad kanjonom Cetine

 Promotivne fotografije

Voditeljica Narodnog radija Doris Pinčić na najljepši je način začinila ljeto najsretnijim slušateljima. Netaknutu prirodu Omiškog kraja, u kanjonu rijeke Cetine, Snježana iz Velike Gorice, Davor iz Bregane i Martina iz Klinča Sela, doživjeli su na potpuno jedinstveni način, a na ludu avanturu života i adrenalinsku vožnju Zip Lineom, odvela ih je neustrašiva voditeljica.

- Zip Line je prekrasno iskustvo, vrlo povezujuće s prirodom i to mi se posebno svidjelo. Najljepše od svega je što ga može isprobati doslovno svatko, važno je samo biti otvorenog duha i spreman na avanturu. Što se tiče straha, stvarno se ne treba bojati jer ekipa koja nas je dočekala ulijeva povjerenje i vidi se da su to profesionalci koji znaju što rade. Preporučila bih svakome, a sigurna sam da ću se i sama još koji put vratiti– izjavila je dobro raspoložena Doris Pinčić.

Zip Line adrenalinska je vožnja kanjonom Cetine u kojoj se posjetitelji spuštaju niz čelično uže ukupne dužine od 2100 metara. Tri sata zabave u netaknutoj prirodi Omiškog kraja, nezaboravno su iskustvo. Pri brzini od 65 km/h te maksimalnoj visini od 150 metara, svi zaljubljenici u adrenalin otkrit će ovdje pravi raj, a troje najsretnijih slušatelja Narodnog radija nakon kratke obuke i instrukcija, spremno su krenuli u ludu ljetnu avanturu.

- Osjećam se 20 godina mlađe! Ponovila bih ovo odmah sutra – izjavila je 52-godišnja slušateljica Snježana Dianežević koja se na ludo spuštanje odvažila u društvu druge dobitnice Mihaele Kostelac iz Klinča Sela. Iako se u početku borila sa strahom, Mihaela se ipak prepustila, a za neponovljivo iskustvo u kanjonu Cetine kaže: “Kad idemo opet? Ovo je bilo nevjerojatno, pobijediti strah u takvoj divnoj prirodi jedinstveni je osjećaj koji ću pamtiti cijeli život!“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 22:23