AKO VAS BAŠ ZANIMA

'A KAD ĆEŠ SE TI UDATI?' Sad možete imati i odgovor - uz pomoć aplikacije!

TO GO WITH YEARENDER STORY BY ROBIN MILLARD(FILES) Britain's Prince William and his wife Catherine, Duchess of Cambridge, wave to the crowd from the balcony of Buckingham Palace in London on April 29, 2011, following their wedding. After the world watched Prince William's fairytale wedding, the celebrations in 2012 for Queen Elizabeth II's diamond jubilee should put the icing on an "annus mirabilis" for the British royals. AFP PHOTO / POOL / John Stillwell
 JOHN STILLWELL

Nemoguće je ponekad jednostavnim riječima opisati iritaciju kad te druge udane žene, tete, bake i susjede pitaju 'A kad ćeš se ti udati?' ili 'A kad ćeš se ti oženiti?', no sad bi mogli imati i neki odgovor za njih i to uz pomoć Timeove aplikacije koja je postala pravi viralni hit.

Naime, iako to ne znači niti da ćete naći svog princa ili princezu niti da će vam se ta želja, ako je uopće imate, ostvariti već će vam uz pomoć podataka skupljenih od vaših Facebook prijatelja procijeniti kad je vaše savršeno vrijeme u odnosu na društvo u kojem se krećete.

I još jedna stvar - koja bi na sve mogla utjecati jest to da dok promatramo kako žive naši prijatelji, postajemo zavidni i usamljeni pa nam se ideja o zbližavanju i vezivanju čini puno privlačnijom, makar tako tvrdi Chris Wilson koji je osmislio aplikaciju.

Ako ništa drugo, aplikacija može biti jako zabavna, a možete je isprobati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 09:22