MISTERIOZNO UTAPLJANJE

30 godina nakon smrti glumice Natalie Wood policija otvorila istragu: Je li suprug Robert Wagner kriv za njezinu smrt?

 AFP

Što se dogodilo s Natalie Wood ? Na to će pitanje pokušati odgovoriti šerifov ured u Los Angelesu koji će nakon 30 godina otvoriti istragu o okolnostima smrti popularne glumice, pišu američki mediji.

Krajem 1981. godine u moru je pokraj otoka Santa Cataline pronađeno tijelo 43-godišnje glumice, a mrtvozornik je zaključio kako je došlo do slučajne smrti utapljanjem.

Međutim, mnoge okolnosti njezine smrti bile su sumnjive i obitelj Natalie Wood je dugo vremena tražila novu istragu do koje će sada doći. Pretpostavlja da se glumica utopila nakon slučajnog pada s jahte 'Splendor' što njeni suputnici nisu primijetili.

S njom na jahti su bili suprug Robert Wagner, također glumac, te kolega Christopher Walken.

Toksikološki nalaz pokazao je kako je u trenutku smrti bila u pijanom stanju.

U posljednje vrijeme šerifov ured kontaktirale su osobe koje tvrde da imaju dodatne informacije o smrti glumice koja je oduševila u filmovima 'Buntovnik bez razloga' i 'Priča sa zapadne strane' pa su odlučili ponovno razmotriti slučaj.

Istražitelji planiraju ispitati kapetana broda Dennisa Daverna koji sada tvrdi kako nije policiji govorio istinu prije 30 godina.

Gostujući u petak na NBC-ju rekao je:

- Donio sam neke grozne odluke. Lagao sam ranije o tom događaju. Pogriješio sam što nisam policiji rekao istinu, rekao je Davern.

Na upit smatra li da je svađa Natalie sa suprugom Wagnerom dovela do njezine smrti, Davern je odgovorio potvrdno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:28