GORE DRUŠTVENE MREŽE

Zvijezde diljem Amerike slave Trumpa, evo što kažu 50 Cent i drugi: ‘Pokušali ste ubiti Božjeg anđela i spasitelja...‘

Bivši predsjednik je lakše ranjen u pokušaju atentata, a podršku su mu poslale brojne slavne zvijezde, od Kid Rocka do influencera

50 Cent, Trump, Kid Rock

Na društvenim mrežama nižu se reakcije nakon pokušaja atentata na bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa. Bivši je predsjednik u napadu bio lakše ranjen, a podršku su mu sada poslale i neke slavne zvijezde.

Na X-u se oglasila Ivanka Trump, Donaldova kći, koja se zahvalila svima na podršci.

"Hvala svima na ljubavi i molitvama za moga oca i za druge žrtve današnjeg besmislenog nasilja u Butleru, Pennsylvaniji. Zahvalna sam Tajnoj službi i svim drugim službama za provođenje zakona na njihovim brzim i odlučnim akcijama danas. Nastavljam se moliti za našu zemlju. Volim te tata, danas i zauvijek", napisala je Ivanka.

Reper 50 Cent podijelio je Trumpovu fotografiju koja je nastala nakon pokušaja atentata, a na kojoj bivši predsjednik ima podignutu ruku. "Poznata mi je ova vibra. Sad smo svi u nevolji!", napisao je. Kasnije je podijelio naslovnicu svog starog albuma "Get Rich Or Die Tryin‘", ali je na svoju glavu zalijepio Donaldovu. Istu fotografiju je podijelilo nekoliko drugih zvijezda, uključujući model Amber Rose.

Na društvenim se mrežama oglasio i Logan Paul, američki influencer i hrvač. "Preživjeti pokušaj atentata za nekoliko milimetara, a onda zaustaviti svoje zaštitare kako bi mogao podignuti šaku i prkositi smrti je najjača stvar koju sam vidio u životu. Nadam se da su svi dobro", napisao je.

Oglasio se i njegov brat Jake Paul, također influencer. "Ako sad nije dovoljno očito za koga Bog želi da pobjedi. Kada pokušate ubiti Božje anđele i spasitelje svijeta, to ih samo čini većima", napisao je u prvoj objavi, a onda dodao: "Molim se za mir i blagostanje svijeta i mislim da nam je Trump najbolja šansa da to postignemo. Čuvao nas je od ratova".

Američki glazbenik Kid Rock poslao je svoju podršku Trumpu putem društvenih mreža.

Oglasio se i glumac Robert Davi, poznat po ulogama u filmovima "Dozvola za ubojstvo" i "Policajac manijak". "Pridružite mi se u molitvama za predsjednika Trumpa. Čovjek koji je nepravedno demoniziran do mjere koja nikada nije viđena u prošlosti. On voli Ameriku, kao i puno nas, ali je dao puno toga za našu zemlju", napisao je glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 16:25