MILICA PAVLOVIĆ

Zgodna srpska pjevačica objavila na Instagramu izazovne fotografije i pratiteljima poslala jasnu poruku

Nakon što je pjevala hrvatskoj publici u Zagrebu i Vodicama, ponovno će stati pred njih u Rijeci krajem godine

Milica Pavlović

 Josip Bandic/Cropix

Srpska pjevačica Milica Pavlović pokazala je zavidnu figuru na svom Instagramu na nekoliko fotografija gdje se vidi da zvijezda uživa u ljetu, a svojim je pratiteljima poručila jasnu poruku.

"Ne dozvolite nikome da vam skine osmijeh s lica. I samo se smijte… Glasno i jako… Kome smeta, neka ide", napisala je u opisu pjevačica uz nekoliko fotografija nje u moru i ispod tuša. U komentarima ispod objave, očekivano, pokupila je brojne komplimente.

Čini se da je pjevačica uzela kratak predah od svojih koncerata kako bi se opustila i odmorila, ali to prestaje već sutra, a krajem godine dolazi ponovno i u Hrvatsku. Nakon što je pjevala hrvatskoj publici u Zagrebu i Vodicama, ponovno će stati pred njih u Rijeci krajem godine.

Koncert, u sklopu turneje "Lav", najavljen je za 9. studenog u Dvorani Mladosti. Mnogi su se obožavatelji obradovali kada su saznali da će moći još jednom uživo poslušati pjevačicu i njezine hitove kao što su "Tango", "Sexy Senorita", "Boginja", "Ona nosi Pradu", "Praštaj" i "Gospode moj".

Iako nije otkrila njihova imena, Milica je obećala i posebne goste, koji će dodatno rasplesati publiku. Inače, njezini koncerti ne prestaju oduševljavati iznimnom energijom, vrhunskom produkcijom, raskošnim kostimima i nezaboravnim scenskim nastupima. U stvaranju showa sudjeluju i poznati Hrvati, među kojima su redatelj Igor Barberić i koreografkinja Helena Janjušević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:13