SAD KLEČI IZA REŠETAKA

Zaručnika bivše misice njezin ujak strpao u zatvor: ‘Sramotno se razmetao prosidbom i ukrao mi je helikopter!‘

Nakon što mu se novi zaručnik njegove nećakinje dva tjedna nije niti pokušao ispričati, izgubio je strpljenje i naredio uhićenje

Zaručnik bivše Miss Kirgistana završio u zatvoru

 Instagram

Bivša Miss Kirgistana Lazzat Nurgozhoeva (23) ostala je u šoku kad je njezina zaručnika poslao u zatvor njezin ujak, koji je ujedno i predsjednik te zemlje, a sve zbog njegove "sramotno razmetljive" prosidbe.

image

Lazzat Nurgozhoeva

Instagram/

Kako prenosi Daily Mail, Sadyr Japarov bio je ogorčen što je Aftandil Sabyrbekov upotrijebio vladin helikopter u sklopu svog plana da zaprosi predsjednikovu nećakinju. U javnost je procurio video zaruka, koji prikazuje par na vrhu brda na koji su stigli helikopterom za hitne slučajeve. Taj helikopter po satu košta oko 1700 eura. Oni su prošetali od helikoptera do vatrometa koji je osvjetljavao nebo dok su gledali poruku: "Hoćeš li se udati za mene?"

image

Zaručnik bivše Miss Kirgistana završio u zatvoru

Instagram

Japarov je objavio izjavu u kojoj osuđuje ovaj potez i sugerira svojoj nećakinji da "izvuče prave zaključke iz ove situacije." Međutim, nakon što mu se novi zaručnik njegove nećakinje dva tjedna nije niti pokušao ispričati, predsjednik je izgubio strpljenje i naredio Sabyrbekovo uhićenje pod optužbom za zlouporabu droge, prenosi The Telegraph.

Osim što je naredio njegovo uhićenje, Japarov je za tamošnje medije izjavio i da Sabyrbekov nikada nije istinski volio bivšu misicu, već ju je zaprosio samo kako bi se zaštitio od budućeg uhićenja.

Inače, ako vas u Kirgistanu osude zbog droge, može vam uslijediti višegodišnja kazna zatvora.

Kirgistanski predsjednik potrudio se suzbiti rasipanje javnih financija otkako je došao na vlast državnim udarom 2020., a ovaj je video u kojem je jedan od aktera i njegova nećakinja, ubrzo postao viralan u toj zemlji.

Nurgozhoeva, koja je bila Miss Kirgistana 2020., izbrisala je snimku sa svojih društvenih mreža.

Podsjetimo, ranije ovog mjeseca proglašeno je izvanredno stanje u gradu Oshu na jugu Kirgistana nakon što su klizišta i poplave ubile najmanje četiri osobe, dodajući više od desetak onih koji su poginuli zbog sličnih vremenskih uvjeta posljednjih mjeseci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. srpanj 2024 22:46