LADY GAGA

Zadnji film joj je podbacio, a sad je progovorila o svojim usponima i padovima: ‘Prošla sam kroz svašta, ali sad sam bolje‘

Pjevačica se nedavno našla u ulozi u filmu ‘Joker: Folie à Deux‘, koji je doživio veliki neuspjeh

Lady Gaga

 Chris Delmas/Afp

Pjevačica i glumica Lady Gaga nedavno je svoje talente pokazala u filmu "Joker: Folie à Deux", koji nije doživio veliki uspjeh. Sad se osvrnula na svoju dugogodišnju karijeru te uspone i padove koje je doživjela tijekom nje.

"U glazbenoj sam industriji otkad sam bila dijete. Radim u filmskoj industriji posljednjih 10 godina. I, znate, mislim da sam prošla kroz puno toga", rekla je ona za People. Pjevačica je rekla da se osjeća zahvalno na svojoj karijeri, kao i na svojim obožavateljima.

image

Lady Gaga i Joaquin Phoenix

Warner Bros/Everett/Profimedia

Međutim, rekla je i kako je imala i brojne nevolje u jednom trenutku svoje karijere. "Sad se osjećam puno bolje i lijepo je što to mogu reći. Zahvalna sam što mogu to reći", rekla je Lady Gaga.

Pjevačica je u novom nastavku "Jokera" dobila ulogu Harley Quinn, bivše pacijentice koja se zaljubi u Arthura Flecka, odnosno Jokera, kojeg je utjelovio Joaquin Phoenix. Gaga je ispričala kako joj je ta uloga bila "potpuno oslobađajuća" te da je u svom liku uspjela sakriti dijelove svoje osobnosti. "Kad sam prvi put pogledala film razmišljala sam: ‘Oh, i to je ovdje! Taj dio mene za koji nitko ne želi znati‘", rekla je.

image

Joker: Folie à Deux

Warner Bros. - Dc Entertainment/Afp/Profimedia

Inače, film "Joker: Folie à Deux" je dobio najmanji rezultat CinemaScorea u povijesti filmova snimljenih prema stripovima. Doživio je veliki neuspjeh na kino blagajnama u svojoj prvoj večeri prikazivanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. listopad 2024 08:15