ODVAŽAN JE

Za njega su godine samo broj! Robert De Niro (81) skočio s 11 metara visine u ocean, kći u šoku: ‘O moj Bože, jesi li dobro?‘

Holivudska je zvijezda skočila s jahte visoke 36 stopa, što je oko 11 metara...

Robert De Niro skakao u more

 Screenshot Instagram

Drena De Niro, najstarija kći holivudskog glumca Roberta De Nira, s nekoliko je snimki na svom Instagramu obilježila očev 81. rođendan. "Sretan 81. rođendan mom tati i mojoj prvoj osobi koja je spremna sve učiniti za mene. Volim te svim svojim srcem", napisala je u opisu objave.

Uz prigodne riječi objavila je fotografije iz djetinjstva, ali i video glumca na kojem De Niro skače s jahte u ocean, koji je mnoge oduševio. "Lud si. O moj Bože. Jesi li dobro?", čuje se na snimci da je Drena upitala oca na što je on odgovorio potvrdno. Holivudska je zvijezda skočila s jahte visoke 36 stopa, što je oko 11 metara.

U komentarima su se ponajviše našle rođendanske čestitke, ali i komplimenti na izgled te hrabrost za skakanje s te visine. Inače, na jednoj od fotografija koje je Drena podijelila na Instagramu je i njezin pokojni sin Leandro, kojeg je dobila s crtačem grafita Carlosom Rodriguezom, prenosi Page Six.

Leandro je preminuo prošle godine u srpnju u dobi od 19 godina, a tada se kao razlog smrti navela kombinacija nedopuštenih droga. Glumac je na vijest o smrti svoga unuka izjavio samo da je duboko potresen.

image

Leandro, Drena i Robert De Niro

/Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. kolovoz 2024 09:49