LIONEL MESSI

Vratio se nakon dvomjesečne pauze i izazvao šok na stadionu: Novi imidž zasjenio i golove, slika skupila 130.000 reakcija...

Prije nego je izašao na teren, Messija su u tunelu fotografirali iz profila, a fotografija je u manje od 24 sata postala viralna

Lionel Messi

 Matias J. Ocner/newscom/profimedia/Matias J. Ocner/newscom/profimedia

Nakon što je srpnju u finalu Copa Amerike zaradio ozbiljnu povredu gležnja, Lionel Messi vratio se na nogometne terene i odmah postigao dva zgoditka. No, majstorije na terenu pale su u potpuno drugi plan zbog promjene imidža. Naime, Messi se na utakmici između njegovog Inter Miamija i Philadelphia Uniona pojavio bez brade koju je nosio godinama i pritom je izazvao brojne komentare.

Prije nego je izašao na teren, Messija su u tunelu fotografirali iz profila, a fotografija je u manje od 24 sata postala viralna.

"Ne razumijem njegovog frizera - kako mu je dopustio da obrije bradu s takvom viliciom, čovjek je najveći nogometaš u povijesti sporta", "Mora hitno vratiti bradu", "Ovo izgleda jako loše, treba vježbati mišiće donjeg dijela lice","Ronaldo nema ovakav problem", samo su neki od tisuća pristiglih komentara.

Fotografija je u samo par sati prikupila više od 130 tisuća reakcija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 04:06