OBITELJ GA SPAŠAVA

'VIŠE NE UZIMAM HEROIN, ALI JEDNOJ STVARI TEŠKO ODOLIJEVAM' Slavni glazbenik smrt je za dlaku izbjegao, ali prošlost ga i dalje prati

 Getty Images / Getty Images

Prošlo je devet godina otkako je bio na odvikavanju od kokaina, heroina i ostalih droga. Divlji dani možda i jesu iza njega, ali Robbie Williams se i dalje bori protiv poriva za određenim opojnim sredstvima.

Glazbenik koji priprema 11. solo album za The Sun je iskreno rekao da više nema potrebe piti alkohol ili konzumirati kokain, no da i dalje ima želju za ecstasyjem. Robbie, koji je danas otac dvojice sinova, četverogodišnjeg Teddyja i 23 mjeseca starog Charltona koje je dobio u braku sa suprugom Aydom Field, priznaje da i danas pati od anksioznosti, no da svoju borbu uspješno skriva od javnosti i obožavatelja.

- Ljudi imaju uvid samo u dio mog života, uglavnom u onaj kad sam na pozornici, a tada dam sve od sebe da budem najbolji što mogu biti. To je, kako bi se reklo, Facebook život - zaključio je pjevač.

Robbie je priznao da je tijekom nastanka zadnjeg albuma išao na savjetovanje jer je imao krizu samopouzdanja prije nego što je krenuo u promociju novog projekta. Tijekom godina, glazbenik je često govorio o problemu ovisnosti te koliko ga je malo dijelilo od smrti.

Droge je počeo konzumirati još kad je bio tinejdžer, a s vremenom je završio na heroinu. Na rehabilitaciju se prijavio na svoj 33. rođendan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 11:19