PREKASNO JE SHVATILA

Urnebesna reakcija sve govori: Justin Timberlake pokušao pjevati obožavateljici, a pogledajte što je ona učinila

Netko iz publike je snimio neobičan trenutak, a video se proširio društvenim mrežama

Justin Timberlake

 Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Pjevač Justin Timberlake nedavno je nastupao u Montrealu gdje mu se na koncertu dogodio neobičan trenutak. Timberlake je na koncertu htio izvesti svoju pjesmu "Flame" za grupu ženskih obožavateljica koje su stajale u prvom redu.

Neke od njih su bile oduševljene što je Justin upravo njima pjevao ovu pjesmu te su u sav glas pjevale stihove s njim, a čak im je i pružio ruku. Međutim, jedna od njih uopće nije doživjela pjevača jer je tipkala na mobitel. Pjevač se nagnuo prema njoj kako bi zadobio njezinu pozornost, ali mu to nije uspjelo.

Tada su je druge obožavateljice obavijestile da joj je Justin pokušao otpjevati pjesmu, a dok je ona shvatila što se dogodilo, bilo je prekasno. Kada je pogledala prema pozornici, Timberlake je krenuo odlaziti od nje. Tada ga je ona zgrabila za nogu kako bi dobila njegovu pozornost i podignula se prema pozornici, ali je pjevač otišao.

Taj je trenutak netko snimio i objavio na TikToku. "Kad ste previše zauzeti slanjem poruka i propustite Justina Timberlakea dok pjeva ‘Flame‘ ispred vas", pisalo je u opisu.

Inače, Justin je na koncert u Montrealu poveo i svoju suprugu Jessicu Biel, s kojom je taj dan proslavio 12. godišnjicu braka.

image

Jessica Biel i Justin Timberlake

Xavier Collin/Image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. listopad 2024 08:56