ZLOSTAVLJANJE DJECE

U CIRKUS OKO BRADA PITTA UKLJČIO SE I FBI Mrtav pijan u avionu je verbalno i fizički napao svog 15-godišnjeg sina?

 Issei Kato / REUTERS

FBI je u četvrtak izdao priopćenje za Us Weekly koje se tiče istrage Brada Pitta oko zlostavljanja djece.

‘Vezano za vaš upit o nadležnosti FBI-a u privatnom zrakoplovu; konkretno, zrakoplovu koji je provozio gospodina Brada Pitta i njegovu djecu, FBI nastavlja prikupljati činjenice i procijenit će je li ovom slučaju potrebno otvoriti federalnu istragu’, napisali su u priopćenju.

Unatoč raznim informacijama koje su se u 24 sata objavljivale po medijima, 52-godišnji glumac nije pod službenom istragom policije u Los Angelesu.

Prema tvrdnjama nekih svjedoka Brad je vidno pod utjecajem alkohola bio ‘verbalno i fizički nasilan’ prema jednom svom djetetu, najstarijem 15-godišnjem sinu Maddoxu, kad su izlazili iz zrakoplova kojim su se vratili iz Francuske u SAD prošli tjedan.

Socijalna je služba navodno obavila informativne razgovore s oba roditelja, a namjeravaju ispitati i samu djecu što je običajen procedura kod ovakvih slučajeva, posebno razvoda.

FBI se uključio u istragu oko navodnog incidenta zbog toga što se dogodio u zraku, u međunarodnom zračnom prostoru.

Bračni par Jolie-Pitt navodno je bio u svađama i zbog različitog pristupa odgoju djece.

Angelina je trenutno odsjela s djecom u iznajmljenoj kući u Malibuu dok je Pitt u njihovoj zajedničkoj kući na Hollywood Hillsu. Glumica navodno ne traži nikakvu financijsku potporu, no borit će se za skrbništvo uz posjete oca.

Glumica je navodno Bradu saopćila svoje planove prošli vikend u razgovoru unutar četiri zida. 'Sjeli su i ponudila mu je da predaju papire za razvod skupa. Rekla je da to moraju napraviti', rekao je izvor za magazin People.

I prije nego što je Jolie podnijela zahtjev, Brad se navodno prijavio na liječenje, piše Daily Mail. 'Bio je spreman napraviti sve, promijeniti navike, promijeniti stil života, sve kako bi brak funkcionirao. A ako već mora doći do rastave, molio ju je da to naprave što bezbolnije i sa što manje pompe, zbog djece', rekao je jedan od izvora. Međutim, dogovor je navodno pao u vodu kad je Brad eksplodirao na Maddoxa i to je bila kap koja je prelila čašu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:36