TURBULENCIJE

Tomić promijenio stav pa porno-influencerici poručio: ‘Oprosti mi ženo. Molim te, pomirimo se‘

Odgovora za sada nema, a par je navodno i dalje u Splitu gdje je Tomić stigao na pripreme
Bernard Tomić uništava laptop Vanesse Sierre (lijevo); Vanessa Sierra (desno)
 Vanessa Sierra/instagram

Bez ikakve sumnje vrlo temperamentni par, 27-godišnja influencerica Vanessa Sierra te njezin dečko, 28-godišnji australski tenisač hrvatskih korijena Bernard Tomić, privlače nove pratitelje na društvenim mrežama željne da vide rasplet njihove turbulentne veze.

Naime, prošli petak je Sierra splitskoj policiji prijavila Tomića jer joj je uništio dva laptopa i dva mobitela, koji, kako tvrdi, vrijede čak 16 tisuća američkih dolara. Potom je objavila snimku Tomićeva komadanja istih, koja je izazvala ogromnu pozornost javnosti.

Bivša zvijezda australske inačice reality emisije "Love Island" kao i korisnica pretplatničke platforme za odrasle OnlyFans, potom je svom dečku zaprijetila da će objaviti kućni video uradak njihova seksa na toj platformi. Na prvu, putem društvenih mreža, (kako li drugačije, pa neće valjda to učiniti u četiri oka), hrabro je odgovorio svojoj djevojci.

"Vanessa misli da će mi naštetiti objavom našeg videouratka na svom OnlyFans profilu. Pričekajte da ponovo prebrojim svoje milijune", napisao je Tomić na svom Instagram profilu.

No takav stav ubrzo je promijenio, te je uslijedila nova tenisačeva objava.

"Nisam trebao uništiti njezine stvari, ne znam što mi je došlo. Moj ego je prevelik, ali smanjit ću ga zbog tebe, oprosti mi ženo. Molim te, pomirimo se. Volim te Vanessa", pokajnički je istupio Tomić.

Odgovora za sada nema, a par je navodno i dalje u Splitu gdje je Tomić stigao na pripreme. Drugi gosti hotela bez sumnje nisu zadovoljni sa svojim bučnim susjedima, a splitska policija provodi istragu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 08:30