BIEBERI U PROBLEMU

Tjednima se strahuje da će skandal s Diddyjem uništiti mladu zvijezdu, a sada se oglasila njegova supruga uz znakovitu poruku

Otkako su u javnost izašle Diddyjeve optužbe, pojavile su se stare snimke Justina i optuženog repera

Hailey i Justin

 Stoianov/spot/backgrid/backgrid Usa/profimedia/

Hailey Bieber podijelila je u Instagram priči fotografiju svoga supruga, pjevača Justina Biebera, pa dala naslutiti kako se par nosi sa sve većim spekulacijama o Justinovom odnosu s reperom Seanom "Diddyjem" Combsom. Naime, Hailey je podijelila fotografiju na kojoj pjevač drži dva srednja prsta u zraku pa napisala: "Raspoloženje".

image

Justin i Hailey Bieber

Affinitypicture/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Affinitypicture/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Justin Bieber i Hailey Bieber

Angela Weiss/Afp

Inače, otkako su u javnost izašle Diddyjeve optužbe, na društvenim su se mrežama pojavile stare snimke Justina i optuženog repera. "Justin se osjeća kao da ne postoji nitko s kime bi mogao razgovarati, a tko ga razumije, da budem iskren, ni on sam čak ne razumije u potpunosti. Bio je dijete", prenosi Daily Mail da je kazao izvor.

Izvor je dodao i da je pjevač sada fokusiran na to da bude dobar otac, ali i da zbog svega ne može iskusiti radost što se ostvario u novoj ulozi. "Diddy se nije mogao dogoditi u gorem trenutku, sada dok pokušava iskusiti radost što je otac, još se mora nositi sa svime ovime... Justin je trenutno pod stresom. Ima dječaka i pokušava biti dobar otac...", dodao je izvor.

Oni bliski pjevaču također strahuju za njega. "Svi se boje da će biti nevjerojatno teško za Justina ako će Hailey imati problema oko majčinstva, ipak joj je ovo prvo dijete", objasnio je izvor. Kao što znamo, u kolovozu ove godine par se ostvario u ulozi roditelja kada je u njihov dom stigao dječak Jack Blues.

image

Justin Bieber i Daddy

B4859/avalon/profimedia/B4859/avalon/profimedia

Podsjetimo, na društvenim mrežama kruže dva videa Biebera i Combsa koja su izazvala niz kritika i zabrinutosti. Na jednoj se snimci vidi kako Combs stoji pored 15-godišnjeg Biebera i govori kako će skupa provesti 48 sati. "Sljedećih 48 sati on je sa mnom i mi ćemo potpuno poludjeti", rekao u jednom trenutku Combs dok se Bieber tijekom cijelog videa smiješi i dodaje samo sitne komentare.

Na drugoj snimci Combs stvara nelagodnu situaciju Bieberu. "Što ima, čovječe, jesi li dobro? Rasprodao arene i sve to? Počinješ se ponašati drugačije, ha? Više me ne zoveš i ne družiš se sa mnom kao što smo se družili", uputio je ove riječi Combs mladom pjevaču. Bieber je, kako su istaknuli obožavatelji, djelovao zabrinuto dok je odgovarao svom glazbenom kolegi: "Mislim, pokušavao si stupiti u kontakt sa mnom kroz što sve ne... ali nikad nisi dobio moj broj. Reći ću ti svoj broj."

Posljednja suradnja Combsa i Biebera bila je prije godinu dana kada se pjevač pojavio na reperovom albumu "The Love Album: Off the Grid" s pjesmom "Moments". Nedavno je izvor tvrdio da pjevač žali za suradnjom s Combsom te da navodno to nikada ne bi učinio da je znao za optužbe koje su u međuvremenu izašle na vidjelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. listopad 2024 19:51