UKLJUČEN U ODGOJ

Suprugu poznatog glumca frustrira jer je on uzoran otac: ‘On dolazi s grickalicama, a ja s napola popijenom bocom Pellegrina‘

Zvijezda iz filma ‘American Pie‘ ozbiljno je shvatila zadatak roditeljstva i u potpunosti mu se posvetila...

Jason Biggs i Jenny Mollen

 Ulices Ramales/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Ulices Ramales/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glumac Jason Biggs, koji se proslavio ulogom u filmovima "American Pie", postao je vrlo odgovoran otac što ponekad frustrira njegovu suprugu, glumicu i spisateljicu, Jenny Mollen. "On je stvarno mama... To je ponekad frustrirajuće jer sam u braku s nekim tko je vrlo uključen u odgoj", prenosi New York Post da je kazala Mollen.

image

Jason Biggs i Jenny Mollen

-/instar Images/profimedia/-/instar Images/profimedia

"On odlazi u park s grickalicama i prijateljima i ogromnim ruksakom punim stvari, a ja se pojavljujem s ključem od auta i napola popijenom bocom Pellegrina i možda jednom cipelom...", priznala je spisateljica. Iz tog joj razloga nije problem suprugu pripremiti poseban tretman za Dan očeva.

"Jason voli cvijeće. On voli pedikuru...", nabrajala je stvari s kojima može usrećiti svog supruga. Biggs i Mollen imaju dva sina, Sida i Lazloa te žive u West Villageu. No, malo tko zna da je u školi svojih sinova glumačka zvijezda poznata kao "razredna mama".

"Na našim razrednim roditeljskim sastancima, svakog prvog utorka u mjesecu, sam obično bio jedini muškarac tamo, osim jednog od administratora", rekao je Biggs koji će uskoro, uz svoju suprugu, zaigrati u novoj ulozi. Zvijezde postaju voditelji TBS-ove kulinarske emisije "Dinner and a Movie" koja se kreće premijerno prikazivati ovoga mjeseca.

image

Jason Biggs i Jenny Mollen

Ulices Ramales/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Ulices Ramales/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Par je rekao da roditelji u školi nisu impresionirani njihovim statusom slavnih. "U LA-u imam osjećaj da su slavne osobe valuta, ali u New Yorku, kao da svi rade nešto luđe od druge osobe. Dakle, čak i da su bili impresionirani, nikada ne bi htjeli da to znate", objasnila je Mollen.

image

Eugene Levy i Jason Biggs

Valerie Macon/afp/profimedia/Valerie Macon/afp/profimedia

Biggs izvrsno obavlja svoje roditeljske dužnosti, a čini se da su takvi bili i njegovi roditelji. Zato što je u filmu "American Pie" imao intimnu scenu, bojao se reakcije svojih roditelja na film. "Bio sam jako nervozan zbog scene s pitom, ali čuo sam kako se glasno smiju i osjetio sam veliko olakšanje", rekao je glumac koji još uvijek dobar i sa svojim televizijskim ocem, Eugeneom Levyjem.

"Neki dan su me hakirali i poslan je e-mail, pretpostavljam, pozivajući ljude na ručak. A on je rekao: ‘Jasone, ne mogu otvoriti pozivnicu, ali zvuči lijepo. Gdje je?", ispričao je Biggs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 04:08