OPET PRIVEDEN

Supruga tvrdi da ne zna gdje je, ali naš fotoreporter ga je pronašao: Sergej Trifunović nervozno puši i viče na mobitel...

Srpskog glumca priveli su na graničnom prijelazu, nakon čega se oglasila njegova supruga

Sergej Trifunović u Hrvatskoj nakon privođenja

 Sasa Buric/Cropix

Srpski glumac Sergej Trifunović priveden je u noći na utorak na graničnom prijelazu Bajakovo, kako je objavila Slobodna Dalmacija. Nakon njegovog privođenja se oglasila njegova supruga Isidora Mijanović koja je rekla kako "nema nikakvu informaciju o tome gdje se nalazi" njezin suprug.

image

Sergej Trifunović u Hrvatskoj nakon privođenja

Sasa Buric/Cropix

Njega su pak fotografi snimili ispred Općinskog prekršajnog suda u Splitu gdje ga čeka suđenje. Glumac je razgovarao na mobitel, a nije izgledao baš raspoloženo. U drugoj ruci je Sergej držao i drugi mobitel, a zapalio je i cigaretu.

Njegova je supruga na društvenim mrežama tvrdila da je prisustvovala "velikim neugodnostima" tijekom privođenja.

image

Sergej Trifunović

Sasa Buric/Cropix

"Sinoć oko ponoći moj suprug je priveden na graničnom prijelazu Bajakovo, nakon prestanka važenja zabrane ulaska na teritorij EU, bez ikakvog obrazloženja, uz velike neugodnosti kojima sam prisustvovala, uključujući fizičko nasrtanje službenika granične policije. Odveli su ga u nepoznatom pravcu. Već više od devet sati nemam nikakvu informaciju o tome gdje se nalazi ili koji je razlog njegova privođenja", napisala je ona u ponedjeljak oko podne.

image

Sergej Trifunović

Sasa Buric/Cropix

O njegovom su se privođenju oglasili iz PU Splitsko-dalmatinske.

"Podsjećamo da smo u priopćenju od 10. rujna 2023. godine obavijestili javnost da ćemo vezano uz objavu na društvenoj mreži objavljenoj 10. rujna 2023., u kojoj muškarac omalovažava i vrijeđa policijske službenike, provesti istraživanje.

Naime, utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je naprijed opisanim ponašanjem muškarac ostvario obilježja prekršaja iz čl. 5 i 17 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog čega je danas doveden u službene prostorije. U objavi na društvenoj mreži 10. rujna 2023. muškarac je objavio tekst neprimjerenog sadržaja kojim je ujedno na grub način omalovažavao policiju i policijske službenike, navodeći da su splitski policajci iznudili više od tisuću eura navodeći ‘nadam se da ćete od tih para sašiti sebi lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke na koje se ovom prilikom po…. po članovima 5, 17 i 36 biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi‘, nastavljajući ‘sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu potjernicu‘.

Nakon provedenog postupka, protiv njega će nadležnom općinskom prekršajnom sudu biti podnesen optužni prijedlog - zaključili su iz PU splitsko-dalmatinske", poručili su.

image

Sergej Trifunović

Sasa Buric/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 22:50