NAPUSTILA HOLLYWOOD

Smatrali su je najljepšom ženom svijeta. Stigla je pred TV kamere i bez dlake na jeziku objasnila zašto više ne snima filmove...

Glumica je otkrila da bi se vratila u Hollywood samo ako bi bilo dobrih uloga, ali trenutno je posvećena svom brendu kozmetike

Eva Mendes

 Columbia Pictures Collection/everett/profimedia/Columbia Pictures Collection/everett/profimedia

"Training Day", "2 Fast 2 Furious", "Hitch", "We Own the Night", "Ghost Rider", samo su neki od projekata u kojima se pokazala Eva Mendes prije nego je napustila Hollywood kako bi se mogla posvetiti svojoj djeci koju ima s Ryanom Goslingom. Kao što znamo, Mendes i Gosling imaju dvije kćeri, 10-godišnju Esmeraldu Amadu i 8-godišnju Amadu Lee.

Sada je Mendes otkrila da bi se vratila u Hollywood samo ako bi bilo dobrih uloga, ali i da je otišla iz Hollywooda kada je osjetila pravi trenutak za to. "Otišla sam u vrijeme kada sam radila s Ryanom Goslingom, koji je najbolji. Imala sam veliku želju u svojoj karijeri raditi s njim. Ono što smo zajedno stvorili nagnalo me da pomislim: ‘Ovo je dobar trenutak da jednostavno odem‘", prenosi New York Post da je kazala Mendes, koja je posljednju glumačku ulogu ostvarila 2014. u filmu "Lost River".

Majčinska uloga činila joj se važnija od onih na ekranima, ali iako je bila posvećena djeci nastavila je svoju karijeru razvijati u drugom smjeru. Tako je postala kreativna direktorica kozmetički brend CIRCA Beauty, a sada je izbacila i svoju slikovnicu "Desi, Mami, and the Never-Ending Worries".

Mendes je također odala priznanje Goslingu jer joj je dopustio da ostane kod kuće s njihovom djecom dok on nastavlja glumačku karijeru. "Tako sam sretna bila što sam mogla imati ovo vrijeme sa svojom djecom - i dalje sam radila, samo nisam glumila... Bilo je kao, u redu, on će raditi i ja ću raditi, samo ću raditi ovdje", objasnila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 03:44