ŠTO SE DOGODILO?

Slavni pjevač otkazao koncert zbog misteriozne ozljede, fanovi bijesni: ‘Šališ se, 30 minuta prije otvaranja vrata?!"

Pjevač Justin Timberlake koncert je odgodio nekoliko sati prije početka te dobio brojne poruke podrške. Ali bilo je i kritika...

Justin Timberlake 

 Levi‘s Via Bestimage/Bestimage/Profimedia

Glazbenik Justin Timberlake otkazao je koncert u Newarku zbog misteriozne ozljede. Pjevač se trenutno nalazi na svojoj svjetskoj turneji "Forget Tomorrow", a svoj nastup je otkazao nekoliko sati prije samog početka.

"Žao mi je što moram odgoditi večerašnji nastup. Imam ozljedu koja me sprječava u nastupanju. Toliko sam razočaran što vas neću vidjeti, ali radim na tome da ponovno zakažem koncert, što je brže moguće. Obećavam vam da ću vam se iskupiti za ovo i dati vam nastup kakav zaslužujete. Hvala vam na razumijevanju. Uvijek cijenim vašu podršku", napisao je on na društvenim mrežama.

Timberlake nije otkrio o kakvoj se ozljedi radi. Njegovi su mu obožavatelji poželjeli brz oporavak. "Ozdravi brzo Justine, nemoj se ispričavati zato što si čovjek", "Vjerujem da ovo nije bila laka odluka, brzo se oporavi", pisali su mu.

Međutim, bilo je i onih koji su ga napali jer je koncert otkazao nekoliko sati prije početka. "Šališ se. 30 minuta prije otvaranja vrata?!", "Već sam se odjenula", pisali su.

Timberlake je nedavno nastupao u Montrealu gdje je i proslavio godišnjicu sa svojom suprugom Jessicom Biel. "Moja supruga je večeras ovdje. I večeras nam je 12. godišnjica", rekao je on tada.

image

Justin Timberlake i Jessica Biel

-/Instar Images/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. listopad 2024 10:35