‘ŽAO NAM JE‘

Slavna pjevačica otkrila da se boji prati rublje pa to za nju rade djeca i suprug: ‘Ne želim se ni približiti...‘

‘David i djeca peru, ja ću glačati, ali ne volim ni stavljati stvari u sušilicu...‘, priznala je Lily Allen

Lily Allen

 Instagram/Lily Allen/

Pjevačica Lily Allen otkrila je da ne pere rublje, već da traži da to radi njezin suprug David Harbour i njezino svoje djece, Ethel i Marnie, jer ima strah.

"Imam taj strah od skupljanja i bojanja odjeće pa to jednostavno ne radim. David i djeca peru, ja ću glačati, ali ne volim ni stavljati stvari u sušilicu. Bojim se. Djeca su stvarno dobra u tome. Ethel je posebno dobra u korištenju perilice rublja, ali ja se toga bojim. Ne želim mu se približiti", prenosi Daily Mail da je rekla zvijezda.

image

David Harbour i Lily Allen

Jeff Moore/pa Images/profimedia/Jeff Moore/pa Images/profimedia
image

Lily Allen s djecom

Kristin Callahan/everett/profimedia/Kristin Callahan/everett/profimedia

Inače, pjevačica se nedavno požalila na British Airways jer su loše upravljali redovima što je rezultiralo njezinim propuštanjem leta dok se vraća s odmora iz Toscane. "Sada sam zapela s dvoje djece i nemam rješenje kako doći na drugi let", napisala je u objavi na X-u koju je izbrisala naknadno.

"Jako nam je žao što to čujemo. Vjerujemo da je frustrirajuće. Odgovorili smo na tvoju poruku na Instagramu, ako nemaš ništa protiv, javi nam se tamo da vidimo kako bismo mogli riješiti svoj problem", odgovorila joj je kompanija. Zvijezda je podijelila nekoliko detalja s odmora u Toscani na svom Instagramu.

Kao što znamo, nedavno je Allen pokrenula novi poslovni pothvat - otvorila je OnlyFans za prodaju fotografija stopala i to za 8 funti mjesečno. No, to nije prvi poduzetnički pothvat, prije četiri godine lansirala je u suradnji s brendom Womanizer vibrator Liberty by Lily Alen, a prve su se serije rasprodale u rekordnom roku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 11:38