IZJAVA IZ 90-IH

Slavna manekenka bahato izjavila da ne ustaje za manje od 10.000 $ dnevno, sad se kaje: ‘Ne želim biti poznata po tome‘

Ubrzo nakon te izjave slavne manekenke, urednica Voguea Anna Wintour nazvala je novinara i rekla mu da joj se nimalo ne sviđa

Linda Evangelista

 Afp/Profimedia/

Kultna manekenka Linda Evangelista u novom se dokumentarcu ‘In Vogue: The 90s‘, koji će u petak biti premijerno prikazan na Disney Plusu, osvrnula na svoju izjavu iz 1990. koju su mnogi smatrali skandaloznom i vrhuncem bahatosti.

Naime, kada ju je novinar Voguea Jonathan Van Meter pitao koliko zarađuje, ona mu je tada odgovorila: "Nećemo ustati iz kreveta za manje od 10.000 dolara dnevno", misleći pritom i na svoje kolegice Naomi Campbell, Cindy Crawford i druge. Linda je tog dana kasnila na intervju sat vremena.

image

Christy Turlington, Linda Evangelista i Naomi Campbell

Etienne George/Afp/Profimedia/Etienne George/afp/profimedia

Ubrzo nakon te izjave slavne manekenke, urednica Voguea Anna Wintour nazvala je novinara i rekla mu da joj se ta izjava nimalo nije svidjela, da je zvučala zločesto. Međutim, Jonathan se uspio izboriti da intervju ipak bude objavljen.

Linda Evangelista sada je otkrila da i nakon 34 godine žali zbog izrečenog.

"Nisam imala pojma da će ta izjava privući toliko pažnje. Ne želim biti poznata po tome. Napravila sam u karijeri puno više od te izjave i ona me zaista prati", rekla je ljepotica u dokumentarcu, koju vrlo rijetko viđamo u javnosti.

Ne samo da Evangelista žali zbog svojih riječi, one također nisu nužno bile istinite.

"Linda je sigurno ustala iz kreveta za manje od 10.000 dolara za Vogue", izjavila je Grace Coddington, bivša kreativna direktorica Voguea, prenosi The Independent.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 14:42