SEKSI DAMA U CRVENOM

Skinula se u donje rublje i haltere, ali to nije ono zbog čega su fanovi zinuli: Rihanna sve iznenadila velikom promjenom!

Postoji samo Rihanna protiv Rihanne jer ona nema konkurenciju, poručili su joj oduševljeni obožavatelji

Rihanna

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/

Slavna pjevačica i poduzetnica Rihanna malo je toga prepustila mašti dok je pozirala u crvenom kompletu donjeg rublja za najnoviju kampanju svog brenda Savage x Fenty i Diesela.

36-godišnja pjevačica pozirala je u zavodljivim pozama s crvenom kosom koja se sjajno uklopila uz crveni seksi kompletić. Outfit je dodatno začinila plavom bundom od umjetnog krzna.

"Dugoočekivana suradnja s Dieselom je konačno ovdje", poručila je putem društvenih mreža i svoje obožavatelje počastila s nekoliko izazovnih fotografija.

"Izgleda predivno svaki je*** put", "Senzacionalno! Izgledaš savršeno u crvenom", "Mama mia, odlično", "Ovo je doslovno najbolje ikad. Postoji samo Rihanna protiv Rihanne jer ona nema konkurenciju", glasili su samo neki od oduševljenih komentara njezinih obožavatelja, koji su također primijetili da izgleda odlično nakon samo nešto više od godinu dana otkako je rodila svoje drugo dijete koje je dobila s partnerom ASAP Rockyjem.

Neki su posebno pohvalili povratak crvene boje kose, po kojoj je pamte iz njezine "Loud" ere 2010. godine. Drugi su joj pak uputili i nekoliko kritika jer ponovno koristi svoje tijelo u promotivne svrhe.

"Toliko je bogata, ali zašto još uvijek seksualizira svoje tijelo na ovaj način?", glasio je jedan od komentara te je potaknuo i druge da joj poruče kako ih je razočaralo što je podijelila još jednu kampanju u donjem rublju umjesto nove glazbe. "Nikad nećemo dobiti novu glazbu od tebe, zar ne?", pitali su je, no RiRi nije odgovorila.

Trenutno uživa u majčinstvu, a njezin partner nedavno je otkrio da je njihov prvi sin RZA njegova kopija. Na mamu ima samo čelo.

"RZA je više poput svog tate, na mene je. Kao da smo blizanci. Naslijedio je mamino čelo, ali sve ostalo je dobio od mene", rekao je Rocky u nedavnom intervjuu za W magazin.

Par, koji je svoju vezu potvrdio prije četiri godine, ima dvoje djece. Prvog sina RZA-u Rihanna je rodila u svibnju 2022., a drugog sinčića Riota u kolovozu 2023.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. listopad 2024 14:52