OPORAVLJA SE

Sir Ian McKellen oglasio se nakon pada s pozornice i otkrio ozljede koje je zadobio: ‘Ovo je sramotno...‘

Slavni glumac se prije dva tjedna navodno spotaknuo o rekvizite i pao ispred pozornice

Sir Ian McKellen

 Isabel Infantes/Pa Images/Profimedia/Isabel Infantes/pa Images/profimedia

Slavni glumac Sir Ian McKellen prije dva tjedna završio je u bolnici. Ovaj 85-godišnji glumac je izvodio predstavu u kazalištu Noël Coward, tijekom koje je izgubio ravnotežu i pao ispred pozornice. McKellen je jaukao u bolovima i zabrinuo sve iz publike, ali i ostale obožavatelje koji su ubrzo saznali za njegov pad. Sad se glumac oglasio na X-u, poznatom kao bivši Twitter, te otkrio kakve je ozljede zadobio.

"Samo dva tjedna nakon moje nesreće na pozornici želim uvjeriti sve koji su mi zaželjeli dobro, da moje ozljede (na zglobu i vratu) prolaze. Moji doktori su mi obećali potpuni oporavak, ali samo ako budem izbjegavao posao narednih nekoliko tjedana", napisao je glumac.

Dodao je i da će se predstava "Player Kings", tijekom koje je pao, nastaviti izvoditi, ali bez njega. "Svaki glumac će vam reći da je propustiti izvedbu na neki način sramotno, čak i kada on nije kriv. Nitko od nas ne želi iznevjeriti publiku", dodao je.

image

Sir Ian McKellen

Elliott Franks/eyevine/profimedia/Elliott Franks/eyevine/profimedia

Ian je s pozornice pao nakon što se, prema pisanjima stranih medija, spotaknuo o rekvizite. Nakon pada je molio prisutne za pomoć te navodno govorio: "Pomozite mi, moje ruke..." Publika je prizor nazvala "šokantnim". Međutim, ubrzo su se oglasili glumčevi predstavnici i poručili da će se McKellen u potpunosti oporaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 16:31