‘ON JE ŽRTVA‘

Sin Nicolasa Cagea izvan kontrole: Premlatio majku, potezao pištolj, a onda je konačno reagirao i slavni glumac

Westona su uhitili prošli mjesec, a brzo je pušten uz jamčevinu od 150.000 dolara koju je navodno platio Cage

Weston Cage I Nicolas Cage

 Lilly Lawrence/Afp

Glumca Westona Cagea Copollu, sina Nicolasa Cagea, uhitili su prošlog mjeseca zbog napada sa smrtonosnim oružjem. Njegovom uhićenju je prethodio i napad na majku Christinu Fulton, koji se dogodio u travnju.

Weston je u srijedu stigao na sud uz svoju majku Christinu te se izjasnio nevinim za napad sa smrtonosnim oružjem, prenosi TMZ. Potom je Fulton izbjegavala odgovoriti u kakvom su odnosu nakon napada, ali je rekla da želi da njezin sin dobije svu pomoć koja mu treba. On je pak kasnije rekao da njegovoj majci treba pomoć.

image

Weston Coppola Cage

Valerie Macon/Afp

Odvjetnički tim glumca je demantirao sve optužbe protiv njega te tvrde kako je on "samo žrtva i svjedok".

Incident s Christinom dogodio se krajem travnja. Policija je bila pozvana u njezin dom nakon što je Weston navodno dvije žrtve udario više puta. Nije poznato tko je druga navodna žrtva, a dok je policija stigla na mjesto incidenta, glumac je pobjegao. Nekoliko dana kasnije je Christina viđena s masnicama na licu.

Nakon toga su ga optužili po dvije točke za napad sa smrtonosnim oružjem te ga uhitili. Nakon toga se oglasila Christina. "Primila sam hitnu poruku od prijatelja mog sina Westona Cagea, u vezi s njegovim pogoršanim psihičkim stanjem te su me zamolili da im dođem pomoći. Kad sam stigla dati mu podršku i utješiti ga, već je bio usred maničnog bijesa. U sljedećih nekoliko minuta sam bila brutalno napadnuta i pretrpjela sam ozbiljne ozljede", rekla je tad. Dodala je i da je rekla policiji da Westona zadrže kako bi procijenili njegovo mentalno stanje, ali su oni, navodno, to odbili.

image

Christina Fulton

Anthony Pacificcoastnews.com/pacific Coast News/profimedia

Glumca su iz zatvora pustili uz 150.000 dolara jamčevine koju je navodno platio njegov otac Nicolas.

Sudac je u srijedu izdao i zaštitni nalog za Christinu kojim su Westonu zabranili da joj prilazi sve dok slučaj ne bude riješen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 10:07