PRIMIO NAGRADU 'HEROJ GODINE'

REPER NA DODJELI NAGRADA VRIJEĐAO VODITELJICU I U PUBLIKU BACIO ČAŠU Nudio joj je seksualno zadovoljstvo, a pokušao se i fizički sukobiti s uzvanikom

 
 @V1nesh / TWITTER

Reper Tyron Kaymone Frampton (25), poznatiji pod imenom Slowthai, nasilno se sukobio s uzvanicama na dodjeli nagrada NME Awards koja se u srijedu, 12. veljače, održala u koncertnoj dvorani O2 Academy Brixton u Londonu, piše Daily Mail.

Slowthai je za vrijeme primanja nagrade "Heroj godine" (za nju glasaju obožavatelji, op. a.) zagrlio voditeljicu dodjele Katherine Ryan, inaču poznatu kanadsku komičarku. Reper joj se nakon toga unio u lice te uputio nekoliko neumjesnih komentara. Ona se pak pokušala udaljiti od njega.

Prvo ju je pokušao natjerati da pomiriše njegov parfem pa joj je rekao: "Miriši dobro, zar ne!"

Kako Ryan na to nije reagirala, Slowthai ju je potom gestom ušutkao te nazvao "malenom". "Ako želiš raditi nešto, javi mi se poslije. Nikad se nitko s tobom nije igrao poput mene. Ona želi da orežem njezino cvijeće", dodao je.

Komičarka je na to sarkastično uzvratila: "Ti si, onak', najzgodniji tip kojeg sam ikad vidjela."

Repera to nije omelo. "Upravo tako, zato se prestani igrati sa mnom", odgovorio joj je. Ryan je uzvratila, kako Daily Mail piše, komentarom "za odrasle", što je publika nagradila. Vidjevši da se očito namjerio na krivu, Slowthai se polako počeo udaljavati s pozornice. "Dajte jedan apluaz za... So Hota, jako je zgodan. Hvala ti Mike iz Love Islanda, mlađi si od osobe koja čuva moju djecu", rekla je Ryan dok se reper udaljavao od pozornice.

Dok je Slowthai odlazio, netko mu je iz publike nešto dobacio. Reper je zastao te je stao nadvikivati se s nepoznatom osobom. Više je puta zaurlao "Što?". Nakon toga je u publiku naočigled bacio čašu za šampanjac i mikrofon. Mikrofon mu je, međutim, promptno bačen nazad. Nadvikivanje s publikom nije prestalo ni poslije bacanja čaše pa se Slowthai s pozornice spustio u publiku, naočigled tražeći fizički sukob s osobom. U tom su se trenutku umiješali izbacivači koji su repera udaljili od publike.

Korisnici društvenih mreža pohvalili su Ryaninu pribranost i oštar jezik. Komičarka se kasnije o svemu očitovala na Twitteru. "Nije mi bilo neugodno. Ovo je dokaz da trebamo žene na pozicijama moći. Znala sam da je izgubio u trenutku kada je otvorio usta. Krenuo je vrijeđati komičarku, ne ženu već komičarku. Bila sam na dva od deset. Jako sladak dečko. Riješila sam to. Bilo je zabavno!", napisala je.

Reper je ranije tijekom dodjele nagrada nastupio s elektronskim glazbenikom Mura Masom, a osvojio je i nagradu za najbolju suradnju za svoju pjesmu s istim "Deal Wiv It".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:28