NEMA KRAJA SKANDALU

Protiv Diddyja podigli još pet tužbi: Zlostavljao 16-godišnjaka, silovao studenticu i prijetio ubojstvom svojim žrtvama

Ozloglašeni reper se već mjesec dana nalazi u pritvoru, a u javnost svakodnevno izlaze šokantni detalji o njegovom slučaju

P. Diddy na tulumu u Las Vegasu 2014. godine

 Mpnc/Backgrid Usa/Profimedia

Reper Sean Diddy Combs uhićen je sredinom rujna te ga se tereti za reketarenje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i kriminalna djela vezana uz prostituciju. Osim toga je optužen i za seksualno zlostavljanje i silovanje, a ovih je dana protiv njega podignuto još pet teških tužbi za silovanje, drogiranje, sodomiziranje žrtava te prijetnje ubojstvom.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Kako prenosi Page Six, nepoznata žena tvrdi kako ju je Combs silovao 2004. godine kad je imala 19 godina. Tada je bila pozvana na jedno snimanje, a kasnije u njegovu hotelsku sobu. Na jednoj "više ekskluzivnoj" zabavi je studentica odvedena u "posebnu sobu" gdje su vrata bila zaključana i gdje je reper seksualno zlostavljao nju i njezinu prijateljicu. Navodno im je i prijetio da će ih "obje ubiti" ako ga ne poslušaju.

U drugoj optužbi ga je muškarac optužio za seksualni napad u skladištu jedne trgovine. On tvrdi da su mu se Combs i njegova dva tjelohranitelja suprotstavila te da su mu zaprijetili ubojstvom. Tada ga je reper navodno "oralno silovao".

image

Sean ‘Diddy‘ Combs

Robyn Beck/Afp

Još jedan muškarac ga je optužio za drogiranje i sodomiziranje tijekom reperove poznate bijele zabave koja se održala 2006. godine. Repera je optužio i još jedan, tada 16-godišnji, posjetitelj takozvane bijele zabave, kojem je Combs rekao da mora skinuti hlače i "pokazati se". Navodno ga je neprimjereno dirao po intimnim dijelovima.

Peta žrtva je u tužbi navela da ju je reper silovao 1995. godine tijekom promocije spota za pjesmu Biggieja Smallsa "One More Chance". Ona tvrdi da ju je reper nasilno udarao prije nego što ju je silovao.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs

Angela Weiss/Afp

Diddy je negirao sve ranije optužbe za silovanje i seksualno zlostavljanje, kao i sve ostale optužbe koje su podignute protiv njega u posljednjih nekoliko mjeseci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. listopad 2024 08:55