PRIZNAO KRIVNJU

Proslavio se na TikToku, a onda počinio stravično ubojstvo supruge i prijatelja: Histerično se rasplakao nakon presude

Ali Abulaban osuđen je za ubojstvo Ane Abulaban i Rayburna Barrona

Ali Abulaban

 Court Tv/planet/profimedia/Court Tv/planet/profimedia

Bivši tiktoker Ali Abulaban proglašen je krivim u srijedu zbog ubojstva svoje otuđene žene i njezinog prijatelja. Nakon proglašenja, rasplakao se histerično na sudu.

Tiktoker je prvenstveno tvrdio da nije kriv za dvije optužbe ubojstva, a tijekom suđenja i svjedočenja priznao je krivnju. Ubio je Anu Abulaban (28) i Rayburna Barrona (29) u San Diegu.

"Moj pištolj je u mojoj ruci i sljedeće što znam je da pucam i ne mogu prestati. Ja samo pucam", rekao je Abulaban, piše Newsweek.

Otkrio je da se smatrao "izdanim" jer je mislio da ga supruga vara.

"Pokušao sam joj vjerovati. Pokušavao sam vjerovati da me ne vara i da će mi dopustiti da ispravim stvari jer sam bolestan. Borio sam se s drogama i mentalnom bolešću. I puno sam zaj*bao, ali pokušavao sam to popraviti", ispričao je.

Tužiteljstvo je iznijelo kako je optuženi imao povijest obiteljskog nasilja i da je njegova žena prije smrti tražila zabranu prilaska. "Ljubomoran, sklon kontroliranju i nasilju", tako je opisao Abulabana zamjenik okružnog tužitelja Taren Brast. Na to je odvjetnik bivšeg tiktokera branio tvrdnjom da je njegova supruga tako vidjela vezu jer je bila pod utjecajem nasilja koje je doživjela kao dijete.

image

Ali Abulaban i Ana Abulaban,

Facebook/planet/profimedia/Facebook/planet/profimedia

Navodno je Abulaban lomio stvari, bacao supruginu odjeću u smeće i instalirao prisluškivačku aplikaciju na iPad njihove kćeri (5). Putem te aplikacije čuo je kako se Ana i njezin prijatelj smiju u stanu. Navodno je zbog tog postao ljutit, otišao do stana i upucao ih.

Na sigurnosnim snimkama, koje su puštane tijekom suđenja; Abulaban je viđen da ulazi u stan i nakon toga se čulo šest pucnjeva. Potom se čuo njegov vrisak i navodno je nazvao svoju majku da joj kaže što je napravio, a ona je to potvrdila na sudu.

"To nije smiješno, Ali. Ne govori to", ponovila je što mu je odgovorila na mobitel. Navodno joj je i poslao fotografiju tijela ubijenih, što je ona odmah obrisala.

Ali Abulaban imao je gotovo milijun sljedbenika na TikToku pod korisničkim imenom JinnKid. Uglavnom je objavljivao humoristični sadržaj, a san mu je bio postati slavni glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 05:08