JOŠ JEDAN INCIDENT

PROCURILO JOŠ PRLJAVIH DETALJA Depp odsjekao vrh prsta pa krvlju pisao poruke Amber po zidu

Amber Heard
 Rollo Ross / REUTERS

Osim što je Amber Heard sudu podnijela video snimku na kojoj nimalo trijezan Johnny Depp divlja i urla na nju, glumica je sad dodala i foto dokumentaciju.

Naime, Johnny Depp si je navodno slučajno odrezao vrh prsta u napadu bijesa, a zatim ga je umočio u tamnoplavu tintu i na ogledalu s tom mješavinom krvi i boje napisao Billy Bob, ime slavnog glumca s kojim ga je Amber navodno varala. Tako barem tvrdi Amber, a piše TMZ.

Incident se navodno dogodio u ožujku prošle godine, samo mjesec dana nakon vjenčanja Deppa i Heard. U to su vrijeme boravili u vili u Australiji kad je izbila žestoka svađa.

Amber tvrdi da je Johnny bio pijan i na ecstasyju kad je razbio nekoliko boca i prozora kao i telefon koji je bacio u zid. Rekla je da je jedan od tih komadića slučajno odrezao vrh prsta na desnoj ruci glumca.

Nadalje, Amber je na sudu rekla da je takav osakaćeni prst Depp umočio u boju i pisao s tim po ogledalu riječi ‘starring’, ‘Billy Bob’ i ‘Easy Amber’. Slobodno bi se to prevelo: ‘U glavnim ulogama Billy Bob i laka Amber’.

Heard je s Billyjem Bobom Thorntonom glumila u filmu ‘London Fields’, no Johnny ju je optužio da je i spavala s njim što ona potpuno negira i kaže da ju je u ljubomori optuživao i za odnose s drugim muškarcima.

Izvori bliski glumici kažu da Depp nije potražio pomoć za prst sljedeća 24 sata pa doktori nisu mogli ponovno spojiti vršak, već su presadili tkivo s dijela ruke.

Eksplicitne fotografije možete pogledati na ovom linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:45