NOVI PAR ILI?

Prije mjesec dana ljubili su se u Madridu, a sad je Sean Penn (64) ponovno viđen s mladom glumicom

Slavni je glumac tri puta bio u braku, a ranije je rekao da će biti slobodan čak i ako završi u vezi

Sean Penn i Valeria Nicov

 Lionssharenews/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Američki glumac Sean Penn (64) prije nekoliko je tjedana snimljen u društvu mlade glumice Valerije Nicov. U četvrtak su ponovno viđeni zajedno na aerodromu u Los Angelesu.

Iako nije potvrđeno jesu li u vezi, novim su javnim izlaskom potaknuli nagađanja da između njih postoji nešto više od prijateljstva. Oboje su aerodromom prošetali u ležernim kombinacijama.

image

Sean Penn i Valeria Nicov

Lionssharenews/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

O Valeriji se vrlo malo zna, ali se nagađa da je u svojim 20-im godinama. Inače, Penn i Nicov su početkom rujna razmjenjivali poljupce na ulicama Madrida.

Glumac je prije navodne veze s Valerijom bio tri puta u braku. Sa slavnom pjevačicom Madonnom bio je u braku od 1985. do 1989. godine. Potom se 1996. vjenčao s Robin Wright s kojom je dobio dvoje djece, kćer Dylan Frances i sina Hoppera Jacka koji su navodno stariji od njegove nove djevojke. Robin i Sean razveli su se 2010. godine, a nakon nje je bio u braku s Leilom George od koje se razveo nakon godinu dana.

Slavni je glumac ranije ove godine rekao kako će "ostati slobodan" čak i ako završi u vezi jer, kako kaže, ne želi da mu netko ponovno slomi srce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 14:35