OBI NDEFO

Preminula zvijezda popularne serije ‘Dawson‘s Creek‘, imao je 51 godinu

Uzrok smrti nije poznat, ali obitelj i kolege potvrdili su smrt poznatoga glumca na društvenim mrežama

Obi Ndefo

 Screenshot YouTube

Zvijezda serije ‘Dawson‘s Creek‘, Obi Ndefo, preminuo je u dobi od 51 godinu i to pet godina nakon što je izgubio obje noge u užasnoj nesreći, potvrdila je njegova sestra.

Uzrok smrti nije poznat, ali obitelj i kolege potvrdili su smrt poznatoga glumca na društvenim mrežama.

"Srce mi je slomljeno zbog gubitka mog mlađeg brata i spoznaje da je konačno u miru", objavila je njegova sestra Nkem Ndefo na Facebooku.

Ndefo je inače diplomirao na Sveučilištu Yale, a široj publici poznat je po ulozi u seriji ‘Dawson‘s Creek‘ koja se emitirala između 1998. i 2002., a u njoj je glumio Bodieja Wellsa, šogora od lika koji je utjelovila glumica Katie Holmes.

Glumio je i u ‘Stargate SG-1‘ između 2000. i 2005. te je imao epizodne uloge u ‘The West Wing‘, ‘NYPD Blue‘, ‘Crossing Jordan‘ i ‘The District‘.

Njegove kolegice iz serije Mary-Margaret Humes i Katie Holmes komentirale su smrt kolege na društvenim mrežama.

"Ovo nije lako. Teško mi je zamisliti da si nas napustio, dragi moj prijatelju. Uvijek si bio i uvijek ćeš biti blistav. Primjer si nefiltrirane ljubavi i upornosti dok si se suočavao sa životnim izazovima. Cijenit ću sve naše poruke ljubavi i podrške koje smo uputili u proteklih nekoliko godina. Počivaj u miru, slatki ratniče", napisala je Humes.

Katie Holmes je na Instagram storyju podijelila njezinu objavu i dodala: "Bilo je predivno surađivati s njim, bio je tako drag čovjek. Šaljem molitve i sućut njegovoj obitelji. Počivao u miru."

image

Katie Holmes

Instagram/katie Holmes/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 03:34