LUKSUZNO LJETOVANJE

Poznati glazbenik nakon prekida srce liječi kod naših susjeda: ‘Crna Gora je vrh!‘

Joe Jonas podijelio je fotografije i videe svog odmora u luksuznom resortu u Crnoj Gori

Joe Jonas u Crnoj Gori

Joe Jonas slomljeno srce nakon prekida sa Stormi Bree nakon pet mjeseci izlaženja liječi u Crnoj Gori. U ponedjeljak je objavio na svom Instagramu da odmara kod naših susjeda u luksuznom resortu One&Only.

„Crna Gora je vrh”, napisao je Jonas (34) uz niz fotografija i videa sa svog odmora.

Hotel je „smješten u srcu Bokokotorskog zaljeva” i „gleda na obalu s pogledom na planinu i more naglašavajući osjećaj privatnosti i raskošnog života u palači”, stoji na web stranici smještaja.

Joe Jonas smješten je u jednoj vili koja gleda na Jadransko more, ima vlastiti bazen i privatnu plažu. Nije poznato koliko je Jonas platio noćenje na Jadranu, ali vile tog resorta mogu se iznajmiti za najmanje 1090 eura, pa sve do 20-ak tisuća eura po noćenju.

Svaka vila ima bazen, privatni vrt, hidroterapijski bazen, područja za masažu i pogled na zalazak sunca.

Od usluga smještaj nudi personalizirane usluge domaćina, besplatna bezalkoholna pića, doručak u vili i usluge privatnog kuhara.

Odmaralište se može pohvaliti i wellnessom te toplicama. Svi gosti mogu uživati na unutarnjem bazenu toplica, parnoj sobi i sauni te se opuštati uz biljni čaj Chenot. U ponudi su i različiti tretmani kao što su masaže, tretmani lica, pilinzi tijela, akupunktura, ali i planovi prehrane i medicinske pretrage.

image

Bivši par Stormi Bree i Joe Jonas

Backgrid/media-mode/splashnews.com/splash/profimedia/Backgrid/media-mode/splashnews.com/splash/profimedia

Podsjećamo, Jonas osim što je prekinuo nedavno sa Stormi još je u procesu razvoda od bivše supruge Sophie Turner s kojom ima dvije malodobne kćeri Willu (4) i Delphine (1).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 01:56