IZ VEDRA NEBA

Potvrđen prekid zvjezdanog para, Hollywood u šoku, a prije dva tjedna sve je izgledalo idilično

Butler i Brown svoju su vezu potvrdili u rujnu 2014. godine, kada su viđeni kako se ljube na plaži Malibu u Kaliforniji
Gerard Butler i Morgan Brown
 Lastarpix/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Škotski glumac Gerard Butler (50) i američka dizajnerica interijera Morgan Brown (49) okončali su svoju ljubavnu vezu koja je trajala više od šest godina, piše časopis People.

Butler i Brown svoju su vezu potvrdili u rujnu 2014. godine, kada su viđeni kako se ljube na plaži Malibu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji.Slične fotografije su u javnost isplivale i prije dva tjedna kada su uhvaćeni u izmjenjivanju nježnosti. Doduše, preko maske...

Njihova veza nije bila najstabilnija te su nakon dvije godine prekinuli. People je u studenom 2016. godine napisao da im je izvor blizak Butleru tada rekao da je veza glumca i dizajnerica bila završila i prije.

image
Gerard Butler i Morgan Brown
Barry King/Alamy/Alamy/Profimedia

Par je u srpnju 2017. godine ponovno pronašao zajednički jezik te su nakon obnavljanja veze otišli u meksički grad Tulum kako bi to proslavili. Međutim, Butler je u listopadu 2017. godine za People rekao da uživa u samačkom životu te da nema vremena za spojeve.

"Teško uspijevam išta napraviti na ljubavnom planu. Previše radim, nemam vremena", rekao je tada Butler za People.

Nije poznato kada je par po treći puta prohodao, no zajedno su viđeni 2019. godine. Par je tako 20. kolovoza došao na premijeru filmu "Anđeo je pao".

Butler je 2017. godine u razgovoru za People rekao da u bližoj budućnosti želi postati otac. "Za pet godina želim biti u vezi", rekao je. "Volio bih imati jedno ili dvoje djece."

Niti Butler niti Brown nisu komentirali (ponovni) prekid.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:43