ŽESTOKA OLUJA

Potop na Coldplayu: Pogledajte scene s koncerta slavnog benda, fanovi gazili po vodi do gležnja...

Društvene mreže preplavile su fotografije i video-snimke na kojima se fanovi pokušavaju zaštiti od nemilosrdnog pljuska

Nevrijeme na koncertu Coldplaya u Lyonu

 /Tiktok

Ni žestoko nevrijeme nije uspjelo pokvariti koncert britanskih rockera Coldplaya u francuskom Lyonu, u sklopu njihove svjetske turneje Music of the Spheres. Društvene mreže preplavile su fotografije i video-snimke na kojima se fanovi Chrisa Martina i društva pokušavaju zaštiti od nemilosrdnog pljuska na sve moguće načine - plastičnim vrećama, kabanicama i improviziranim krovićima od raznih materijala.

To nije bio kraj jer se voda počela nakupljati na stadionu, pa se posjetitelji koncerta mogu vidjeti kako gaze po vodi do gležnja i višoj. Mnogi su se na kraju pomirili sa sudbinom, pokisli do gole kože, ali ipak ostali entuzijastični. Nevrijeme su najviše osjetili najvjerniji fanovi londonskog benda, oni koji su na stadion, dom Olympique Lyonnaisa ili jednostavnije Lyona (i na kojem će se uskoro igrati nogometne utakmice na Olimpijskim igrama), stigli odmah nakon otvaranja, četiri sata prije nastupa glavnih zvijezda. Predizvođačice Ronisia i Janelle Monáe malo su ih zagrijale uz posljednje kapi kiše, a ubrzo nakon dolaska Coldplaya na vodom natopljenu pozornicu, nebo se počelo razvedravati.

image

Nevrijeme na koncertu Coldplaya u Lyonu

/Tiktok

Turneja Music Of The Spheres započela je još u ožujku 2022. godine, a završava ove godine koncertima na Novom Zelandu. Najbliže nama, od preostalih europskih koncerata, su dva koji se u kolovozu održavaju u Beču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 12:17