NESTAŠNA KATIE

Policija raspisala tjeralicu za bankrotiranom britanskom seks bombom

Katie je bankrotirala u ožujku ove godine zbog neplaćenog poreza od 761.994,05 funti.Rekla je da to shvaća ozbiljno ali...

Katie Price

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Bivša manekenka Katie Price nije se pojavila na suđenju zbog bankrota te je za nju izdan nalog za uhićenje. Katie je danas trebala dati iskaz o svojim financijama ispred specijaliziranog suda za bankrot u Londonu, prenosi Mirror.

Price je prvi put bankrotirala u studenom 2019. godine, a potom i drugi put ove godine u ožujku. Tada su ju upozorili da će ju uhititi ako se ne pojavi na suđenju, nakon što je prvo propustila. Sutkinja Catherine Burton je rekla da je Katie dobila "jasno upozorenje" da se mora pojaviti na današnjem ročištu.

image

Katie Price

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Sutkinja je na prošlom ročištu rekla da, ako se ne pojavi na suđenju, Katie riskira uhićenje, a u slučaju da izostane mora imati dokaz o tome zašto nije došla. Catherine je danas rekla kako Katie nije imala opravdanje za izostanak.

image

Katie Price

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

"Po mom mišljenju, neophodno je da sud izda nalog za Kateino uhićenje. Nema nikakvo pravo opravdanje za izostanak s današnjeg ročišta. Razlog za izostanak je beznačajan", rekla je Burton. Sutkinja je istaknula i da Price nije dala ni najosnovnije informacije vezane o bankrotu.

image

Katie Price

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Katie je bankrotirala u ožujku ove godine zbog neplaćenog poreza od 761.994,05 funti. "Svoj bankrot shvaćam jako ozbiljno, kao i sve drugo. Vrlo je ozbiljna situacija u kojoj se nalazim", rekla je prije prvog suđenja, a onda se na istom nije pojavila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 05:00