POTPUNO SLOMLJENA

Pojavile su se prve fotografije djevojke Liama Paynea nakon njegove smrti, on ju je molio da ostane s njim u Argentini...

Kate je s Liamom provela njegove posljednje dane, a na društvenim je mrežama rekla kako je potpuno slomljena zbog tragedije

Kate Cassidy

 Backgrid/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Kate Cassidy, djevojka Liama Paynea, viđena je po prvi put nakon njegove tragične smrti. Kate su snimili ispred trgovine u Wellingtonu u Floridi, a kako prenosi The Sun, izgledala je "izbezumljeno".

Kate je nedjelju provela sa svojim prijateljicama, a sve su tri izgledale neraspoloženo.

image

Kate Cassidy i prijateljice

Backgrid/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Cassidy je s Liamom bila u Argentini samo dva dana prije njegove smrti. On je preminuo u srijedu nakon što je pao s balkona koji se nalazio na trećem katu hotela u Buenos Airesu. Dva tjedna prije su on i Kate stigli u Argentinu kako bi podržali njegovog kolegu Nialla Horana, s kojim je Liam bio u bendu, a koji je u tom gradu imao nastup. Trebali su ostati samo nekoliko dana, ali im se putovanje odužilo na dva tjedna.

image

Liam Payne i Kate Cassidy

Mc By Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Ona je potom odlučila otići iz Argentine. "Iskreno, volim Južnu Ameriku, ali mrzim ostajati na jednom mjestu predugo. Trebali smo biti tamo nekih pet dana, ostali smo dva tjedna. Morala sam otići kući", rekla je ona ranije. Kasnije je pjevačev bliski prijatelj rekao da je Payne molio Kate da ostane u Argentini s njim. "Liam nije želio da Kate napusti Argentinu. Želio je da ona ostane. Molio ju je da ostane", rekao je izvor te dodao da je njihov razgovor bio "zapravo malo žešći" nego što svi misle. Navodno su se posvađali jer se Liamu nije svidjelo to što ona odlazi, dok je ona morala preuzeti stvar u svoje ruke jer Liam nije znao kad će napustiti Buenos Aires.

image

Liam Payne i Kate Cassidy

Agence/Bestimage/Profimedia

Unatoč svađi koja se dogodila nekoliko dana prije tragedije, Kate i Liam nisu skrivali ljubav koju su osjećali jedno prema drugome. Neutješna Kate se nakon tragedije oglasila na Instagramu te rekla kako je "potpuno izgubljena", a još je jednom pokazala koliko joj je pjevač značio.

"Ništa što se dogodilo posljednjih dana nije izgledalo stvarno. Tražim i molim da mi date milost i prostor da ovo navigiram u privatnosti. Liame, moj anđele. Ti si sve. Želim da znaš da sam te voljela bezuvjetno i potpuno. Nastavit ću te voljeti do kraja mog života", napisala je ona.

Kate i Liam su zajedno bili dvije godine, a zajedno su i živjeli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. listopad 2024 17:13