TULUM U NEW YORKU

OVAKO SLAVE SVJETSKE PRVAKINJE Šampanjac i kokteli tekli su u potocima, a vrhunac ludila dogodio se na 100 milijuna dolara vrijednoj jahti

 
 Alex Morgan, Ashlynn Harris / INSTAGRAM

Nogometašice Sjedinjenih Američkih Država u utorak su u popodnevnim satima u američkom gradu New Yorku nastavile slaviti svoju pobjedu od 2:0 nad Nizozemskom u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva za žene koje se ove godine održalo u Francuskoj, piše Daily Mail.

Dokapetanica momčadi Alex Morgan na svom je Instagram profilu podijelila fotografije sebe i suigračice Kelley O'Hare dok u koktel baru Jimmy Hotela The James u četvrti Soho plutaju na madracima u obliku krafni i piju koktele.

View this post on Instagram

Mood

A post shared by Alex Morgan (@alexmorgan13) on

Osvajačica Zlatne lopte i suosvajačica Zlatne kopačke Megan Rapinoe snimljena je kako pored bazena pleše sa suigračicama Ashlyn Harris i Crystal Dunn.

Ashlynn Harris / INSTAGRAM

Svjetske prvakinje nisu tulumarile samo u koktelu baru Jimmy. Kasnije u utorak preselile su se na 100 milijuna dolara jahtu Invictus čiji je vlasnik milijarder Rick Caruso, inače vlasnik šoping centra The Grove. Nogometašice su jahtom u večernjim satima u srijedu krstarile rijekom Hudson, a obišle su Kip slobode te istočnu stranu otoka Manhattan.

Alex Morgan / INSTAGRAM

Amerikanke su utorak započele gostovanjem u televizijskoj emisiji "Good Morning America" postaje ABC. Tu su platformu iskoristile kako bi poslale poruku da nogometom u Sjedinjenim Američkim Državama dominiraju žene ta da bi trebale biti jednako plaćene kao i njihovi muški kolege. Nakon gostovanja u "Good Morning America" nekoliko je nogometašica otišlo u salon za ljepotu gdje su napravile pedikure te dobile masaže i tretmane čišćenja lica.

View this post on Instagram

Fa real, I love my girlies til death do us part LoL

A post shared by Allie Long (@allie_long_) on

Američka dionica slavlja počela je u ponedjeljak kada su nogometašice doletjele na zračnu luku Newark u saveznoj državi New Jersey. U zračnoj su luci dočekane s Queenovom pjesmom "We Are The Champions", tradicionalnom slavljeničkom pjesmom svih pobjednika sportskih natjecanja na svijetu. Šampanjac je, naravno, tekao u potocima, a vatrogasci na dužnosti u zračnoj luci dočekali su s vodenim pozdravom.

View this post on Instagram

Order order Order

A post shared by Allie Long (@allie_long_) on

Morgan je rekla da su se suigračice tijekom leta iz Francuske za SAD još više zbližile jer nisu imale interneta. "Prvo smo bili uzbuđene, pa malo mamurne, pa smo zaspale. Kada smo se probudile, nastavile smo slaviti i prisjećati se lijepih trenutaka", rekla je Morgan.

Velika slavljenička parada američkih nogometašica održat će se u srijedu na ulicama New Yorka. Povorka će se tradicionalno provesti "Kanjonom heroja", odnosno avenijom Broadway od parka Battery do gradske vijećnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 04:43