BIZARNA VEZA

Od strogih zabrana i kontrole do organiziranja orgija: Kontroverzni par suočava se s teškim optužbama

Reper Kanye West i njegova supruga Bianca Censori privlače pozornost gdje god da se pojave, a nedavno se pričalo o tome da se razvode

Kanye West i Bianca Censori

 Profimedia/

Reper Kanye West i njegova supruga Bianca Censori ponovno su u centru pažnje nakon što je njega bivša asistentica optužila za seksualno zlostavljanje. Lauren Pisciotta je u svojoj tužbi protiv repera navela i da je Bianca imala veliku ulogu u tome jer je ona bila "koordinatorica orgija" koje je reper organizirao. West je navodno svoju suprugu koristio i za sudjelovanje u njegovim "seks zabavama".

Ovo nije prvi put da je par privukao pozornost javnosti i to iz krivih razloga. Nedavno se pričalo o tome da se razvode, što su brzo negirali tako što su zajedno prošetali jednim trgovačkim centrom u Tokiju, a ranije su bili na meti kritika zbog svojih bizarnih modnih kombinacija.

image

Kanye West i Bianca Censori

Apex/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Zamjena za Kim?

Kanye i Bianca su se upoznali putem Instagrama, nakon što joj je on ponudio posao u njegovoj tvrtki Yeezy. Censori je za njegov brend krenula raditi 2020. godine, na poziciji arhitektonskog dizajnera za odjeću i obuću. Par je nešto kasnije i prohodao, a vjenčali su se kratko nakon što je on finalizirao razvod od reality zvijezde Kim Kardashian.

O njihovoj se vezi u početku jako malo znalo, a potom je par sve češće krenuo izlaziti zajedno u javnost. Ubrzo su se krenuli pojavljivati u svojim prepoznatljivim modnim kombinacijama, koje svaki put sve više šokiraju. Dok je reper najčešće izlazio pokriven od glave do pete, ona je pokazala gotovo sve. Često je pokrivala samo intimne dijelove prozirnim materijalima, a nekoliko je puta čak izašla i samo u prozirnoj kabanici.

image

Kanye West i Bianca Censori

@celebcandidly/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Kontroverze u Italiji

Osim Biancinih provokativnih kombinacija, par je izazvao i kontroverzu kad su otišli na odmor u Italiju. Tada su otišli na vožnju brodom gdje je Kanye pokazao svoju golu stražnjicu, a svojim su outfitima razbjesnili tamošnje građane. Osim toga, prilikom vožnje gondolom, činilo se kao da prakticiraju oralni seks u javnosti što je zgrozilo talijansko stanovništvo, ali i svijet.

image

Kanye West i Bianca Censori

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Već se duže vrijeme spominje i to da reper kontrolira svoju suprugu, odlučuje o tome kada će pričati, što će govoriti, jesti i nositi na sebi. Uz to joj je zabranio i korištenje društvenih mreža, navodno kako bi je zaštitio od negativnih komentara koje primaju.

image

Kanye West i Bianca Censori

Spot/Stoianov/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Stroga pravila

"Kanye ima nekoliko pravila za Biancu, koja uključuju to da nikad ne priča i da nosi ono što on želi da nosi, od nje također traži da jede određenu hranu i da vježba, iako on ne vježba. Ona više nema svoje misli i pokorava mu se zato što ju je uvjerio da su kao kraljevska obitelj", rekao je ranije izvor za Daily Mail. Isti je izvor istaknuo da su Biancini bivši prijatelji pokušali ponovno stupiti u kontakt s njom, ali da im je ona rekla da nije zainteresirana za razgovor i slušanje njihovih briga.

"Odbacila je sve i rekla je jednoj od bivših prijateljica da od**be kad su je pokušali pitati je li dobro. Govori kako su njezini prijatelji ljubomorni zbog njene slave", rekao je on.

image

Kanye West i Bianca Censori

Backgrid/mega/The Mega Agency/Profimedia

Par je sada upleten i u skandaloznu optužbu koju je reperova bivša asistentica podigla protiv njega. Lauren je ranije ove godine tužila repera zbog uhođenja i seksualnog zlostavljanja, ali on je tada negirao sve optužbe. Ovih je dana Pisciotta izmijenila svoju tužbu u kojoj je otkrila šokantne detalje iz razdoblja u kojem je radila za Westa. U dokumentima je istaknula da je Kanye opsjednut idejom da ima "seksualne odnose s majkama žena koje su mu na meti". Otkrila je kako je reper čak i Bianci rekao da želi spavati s njezinom majkom Alexandrom.

Šokantne optužbe

Lauren tvrdi i da ju je Kanye drogirao i silovao na jednoj zabavi na kojoj je bio prisutan i Sean Diddy Combs, koji se trenutno nalazi u pritvoru zbog reketarenja, trgovine ljudima i drugih kriminalnih djela. Rekla je i kako je reper svoje urede koristio kao "seksualna igrališta", a da je Bianca bila "koordinator" njegovih "seks zabava".

image

Kanye West i Bianca Censori

The Daily Stardust/ Khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Predstavnici repera su negirali i ove optužbe. "Brojni detalji ove tužbe su izmišljeni i netočni", rekli su oni.

Osim teških optužb, Kanyea i Biancu su optužili i da su lažirali svoj razvod kako bi preusmjerili pozornost s tužbe na njihov navodni krah braka. "Kanye je zabrinut da će ga nova tužba spustiti na Diddyjevu razinu i razgovarao je sa svojim pravnim predstavnicima. Obraća pažnju na to što se događa s Diddyjem i neki vjeruju da je ovo reklamni trik kako bi zasjenio detalje teške tužbe", rekao je izvor za Daily Mail.

Njihov kontroverzan brak jako teško pada Biancinim roditeljima, koji su jako zabrinuti, pogotovo nakon što je mlada arhitektica rekla da će napustiti svog supruga. To ih je, kako je ranije pisao Daily Mail, jako razočaralo te se osjećaju kao da ih je kći "prevarila".

Narušen odnos s obitelji

"Njezini su roditelji šokirani onim što vide - osjećaju se prevareno jer im je Bianca rekla da je spremna otići. Ne mogu razumjeti što se događa i osjećaju se kao da je kontrolira", rekao je izvor za medij.

image

Kanye West i Bianca Censori

Blackbelts/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Njezini su roditelji sada još više zabrinuti zbog razine kontrole koju navodno Kanye ima nad Biancom.

"Njezina je sestra provela neko vrijeme s njom u Los Angelesu i vidjela je koliko je disfunkcionalan njezin brak. Kad je Bianca došla kući, rekla je svima da to više ne može podnijeti i onda se odjednom vratila u Japan i obožava Kanyea. Njezina se priča neprestano mijenja i nitko ne zna što će sljedeće izaći. Ako Kanye može imati toliko kontrole nad njom da ona prestane biti iskrena prema svojoj obitelji i prijateljima, to je zastrašujuće", ispričao je.

image

Bianca Censori i Kanye West

Gamr/khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. listopad 2024 09:02