SUKOB S MADDOXOM

NOVI ŠOKANTNI DETALJI: PIJANI BRAD PITT IZVAN KONTROLE Cure pojedinosti velikog obračuna s najstarijim sinom: 'Sve je eskaliralo u avionu...'

 Stuart C. Wilson / Getty Images for Paramount Pictures International

Brada Pitta navodno istražuje FBI zbog ispada bijesa u alkoholiziranom stanju prema najstarijem sinu Maddoxu. Svjedoci kažu da je 52-godišnji Pitt bio potpuno izvan kontrole kad se sukobio s 15-godišnjim sinom na privatnom letu iz Francuske u Minnesotu, a zbog toga ga je FBI posjetio u kući u Hollywoodu koju je dijelio s uskoro bivšom suprugom Angelinom Jolie, piše britanski The Sun.

List piše, ne navodeći izvor, da postoje tvrdnje da se Brad s Maddoxom nije samo žestoko posvađao, nego da je sve preraslo i u fizički obračun.

Smatra se da je taj događaj od prošlog tjedna mogao biti okidač zbog kojeg je 41-godišnja glumica podnijela zahtjev za razvodom.

U dokumentaciji predanoj sudu u sklopu zahtjeva za razvodom braka navodi se 15. rujna kao dan prekida braka. Navodni incident u avionu dogodio se samo dan ranije, a istoga je dana Uredu za zaštitu djece i obitelji u Los Angelesu upućen anonimni poziv kojim je prijavljeno što se dogodilo, nakon čega su službenici ovog ureda obavili razgovore i s Angelinom i s Bradom.

FBI se navodno upleo u istragu jer se incident dogodio ‘u zraku’, a takve incidente po zakonu istražuje savezna policija. Da je FBI doista počeo raditi na slučaju svjedoči i činjenica da su fotoreporteri u četvrtak snimili automobil savezne policije ispred kuće slavnog para na Hollywood Hillsu.

Britanski tabloid The Sun donosi ekskluzivne izjave dviju osoba zaposlenih u zajedničkom kućanstvu Jolie i Pitta koji su po prvi puta progovorili o Bradovom sukobu s Maddoxom.

VENICE, ITALY - SEPTEMBER 10:  Actress Angelina Jolie and her son Maddox attend the World Premiere of
Pascal Le Segretain / Getty Images
Angelina Jolie sa sinom Maddoxom 2004.

‘Posvađao se s najstarijim sinom. Počelo je već na putu do aerodroma, a eskaliralo je u avionu. Ništa posebno, tinejdžerski problemi, puno je hormona u pitanju. Kad strpate osam ljudi u mali prostor i dignete ih u zrak na 12 i pol sati, dodajte još pokoju iskru i eto…’, rekao je višegodišnji zaposlenik obitelji, a drugi je dodao: ‘Ja sam ih došao pokupiti i situacija je očito bila napeta. Očito je bilo povrijeđenih osjećaja, ali nikad nisam vidio nikakvo zlostavljanje ili nešto slično.’

Policija se navodno sprema razgovarati i s Maddoxom kao i njegovom braćom i sestrama - Paxom (12), Zaharom (11), Shiloh (10), Knoxom (8) i Vivienne (8). Britanski list otkriva i da je Brad ‘izbezumljen i prestravljen’ jer od incidenta nije vidio djecu.

Angelina je usvojila Maddoxa u ožujku 2002, dvije godine prije nego što se upustila u vezu s Bradom Pittom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:39