VIKINŠKI BOG

Norvežanin koji je zaludio žene diljem svijeta: 'Zlostavljali su me, imao sam grozne zube...'

 Instagram

Od objave fotografija na Instagramu pa do prave slave. Tako bi se moglo opisati razdoblje u kojem se trenutačno našao Lasse Matberg, norveški vojnik kojeg nazivaju vikingom novog doba.

Na Instagramu trenutačno ima oko 375 tisuća pratitelja, a zbog svoje ljepote dobiva ponude za brak, dok su brojne žene javno rekle kako bi mu željele roditi djecu. No nije to uvijek bilo tako, barem je Lasse to ispričao u intervjuu za Daily Mail.

A photo posted by Lasse L. Matberg (@lasselom) on

- Sve je ovo poprilično ludo. Ja sam samo običan dečko iz susjedstva. Donedavno sam mobitel znao spremiti u džep i zaboraviti da ga imam, a sad u toku od pet minuta imam tisuću novih pratitelja na društvenoj mreži - započeo je Lasse svoju priču.

Iako se danas modelingom bavi iz hobija, tvrdi da je od strane vršnjaka bio izrugivan jer je bio ružan i imao krive zube. - Nadimak mi je bio 'BUgs Bunny' (Zekoslav Mrkva). Uvijek sam bio najveći, pa sam imao bio kapetan nogometne momčadi no to nije bilo dovoljno. Imao sam grozne zube, nisam mogao zatvoriti usta. Psihički su me zlostavljali kad god su mogli, a to je znalo biti poprilično okrutno. Skupili bi se i znali bi reći - 'hej, evo Zekoslava, ne možeš se družiti s nama jer imaš ružne zube - prisjetio se 30-godišnji Lasse koji iza sebe ima tri duge veze.

A photo posted by Lasse L. Matberg (@lasselom) on

Ženama je vjeran, a za sebe kaže da je poprilično sramežljiv, a njegov idealan tip žene je crnka s tamnim očima i oblinama. No Lasse se našalio kako uvijek završi s onima koje uopće ne izgledaju tako.

A photo posted by Lasse L. Matberg (@lasselom) on

A photo posted by Lasse L. Matberg (@lasselom) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 22:43