DRAMA SE NASTAVLJA

Nogometaševa ljubavnica želi ići na policiju zbog poruka njegove žene: ‘Ovo nisu jedine prijetnje koje sam primila‘

Lauryn je s nogometašem dobila dvoje djece dok je on bio u braku s Annie, zbog čega njih dvije nisu u dobrim odnosima

Lauryn Goodman

 Stephen Crawshaw/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Lauryn Goodman javnosti je postala poznata zbog afere sa slavnim nogometašem Kyleom Walkerom. Kyle i Lauryn zajedno su dobili dvoje djece dok je on bio u braku s Annie Kilner. Od tada su Lauryn i Annie u lošim odnosima, a čini se da bi sada u svoj odnos mogle umiješati i policiju.

Lauryn je rekla kako razmišlja o tome da Kilner prijavi policiji zbog poruka koje je slala Rebekah Vardy, supruzi nogometaša Jamieja Vardyja. Kako kaže, smatra da su te poruke bile zastrašujuće.

image

Annie Kilner

Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Annie je u porukama rekla kako bi voljela da Lauryn "umre", a nazivala ju je i pogrdnim imenima. Goodman je na Instagramu odgovorila pratitelju koji joj je poručio da bi trebala ići na policiju zbog poruka koje je supruga nogometaša slala prijateljici.

"Ovo se događa već neko vrijeme. Ovo nisu jedine prijetnje koje sam primila. Više ljudi mi se javilo sa sličnim informacijama. Zabrinjavajuće je to što se ovakva razina mržnje nastavlja s ljudima koji još uvijek pokušavaju opravdati svoje ponašanje. Svijet može biti okrutan i opasan i zbog toga se bojim. Sada razmatram sve svoje mogućnosti", napisala je ona.

image

Kyle Walker i Annie Kilner

Adam Davy/pa Images/profimedia

Izvor je za Mirror rekao da su Annie i Rebekah razmjenjivale ove poruke kad su "vjerovale jedna drugoj", a u porukama je Rebekah bila jednako kritična prema Lauryn. Dodao je i da te poruke nisu bile zlobne te da ih nisu trebali drugi vidjeti.

"Ove poruke su bile između Rebekah Vardy i Annie. Iz vremena su kad su njih dvije bile prijateljice i vjerovale si te si povjeravale privatne stvari. Obje su žene bile izrazito kritične prema Lauryn jer su tek saznale da se vratila Kyleu po drugi put, znajući pritom da se vjenčao s Annie", rekao je izvor pa dodao:

"Annie i Becky su vodile privatan razgovor, bez namjere da budu zlobne, koji je postao žestok jer im se gadilo ono što je Lauryn napravil, kao i njezina odlučnost da cijelu situaciju pusti u medije. Becky je kasnije sklopila saveze i izgleda da je podijelila Anniene poruke s nekime."

image

Lauryn Goodman

Snap/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Izvor je dodao i da je Annie zasigurno bila jako ljutita jer nikada nije namjeravala da te poruke izađu u javnost. "Jednostavno se jadala prijateljici", rekao je izvor.

Vjeruje se kako su poruke bile podijeljene s drugima puno ranije te da su tek sad izašle u javnost.

Poruke je prvi objavio The Sun, a nije poznato kako su došli do njih. Izvor je za isti medij rekao da Annie ne bira riječi kad su u pitanju njezini osjećaji prema Goodman i njezina afera s Walkerom.

image

Lauryn Goodman

Pa Images/alamy/alamy/profimedia

"Ove poruke su grube koliko mogu biti. Sav otrov iz Annie je usmjeren prema Lauryn. Annie očito zaboravlja da su, kad je Lauryn ostala trudna s Kairom, ona i Kyle bili u prekidu jer ju je on prevario sa zvijezdom ‘Ex On The Beach‘ Laurom Brown. Tehnički je bio slobodan tada", rekao je izvor. Dodao je i kako Annie jako smeta to što će Lauryn uvijek biti u njihovim životima jer ima dvoje djece s nogometašem.

Inače, Annie i Kyle imaju četvero djece, a s četvrtim je djetetom Kilner bila trudna kad se saznalo da Walker čeka drugo dijete s Lauryn.

image

Kyle Walker

Lucy North/pa Images/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. listopad 2024 11:50