I U 52. GODINI IZGLEDA FENOMENALNO

NJEZINA LJEPOTA NE BLIJEDI Monica Bellucci kao od majke rođena u seksi editorijalu

 REUTERS / REUTERS

Iako će krajem rujna proslaviti 52. rođendan, Monica Bellucci i dalje je redovito na listama najljepših glumica na svijetu. Zbog svoje prirodne ljepote očarava gdje god se pojavi, a da je svoje tijelo s godinama samo još više zavoljela samo govori i fotografija koju je ova talijanska diva s obožavateljima podijelila na Instagramu.

Naime, riječ o fotografiji iz editorijala koji je snimila za jedan časopis. Ispod fotografije koja je objavljena prije jedan dan komplimenti na račun njezinog izgleda se i dalje nižu. Monica je godinama modna ikona i uzor mnogim ženama.

- Jednostavno morate prihvatiti da se koža i tijelo s godinama mijenjaju i biti sretni sami sa sobom - često ističe u intervjuima.

Evo što drugim ženama savjetuje kad je ljepota u pitanju.

- Kada je u pitanju make-up, moje je pravilo da je manje više. A što se dijeta tiče, nikada nisam prakticirala nijednu. Jedem sve po redu, samo pazim na količinu i pijem dosta vode. Kad stignem, bavim se plivanjem i jogom. A protiv stresa najbolje su duge, opuštajuće kupke. To obožavam - zaključuje glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 14:45