KRAJ LJUBAVNE PRIČE

Nikoga nije volio kao nju, ali prekinuli su po drugi put: Jedna od najzgodnijih voditeljica ponovno je sama...

Maya i Stormzy su svoju vezu javno objavili 2016. godine, a 2019. su prekinuli. Prošle su godine pokušali ponovno

Maya Jama

 Instagram/Profimedia/

Atraktivna voditeljica Maya Jama, poznata po reality showu "Love Island", ponovno je prekinula vezu s reperom Stormzyjem, godinu dana nakon što su se pomirili. Bivši par je na Instagramu objavio zajedničku izjavu u kojoj su priznali da su posljednjih godinu dana pokušavali sve kako bi njihova veza uspjela.

image

Izjava Maye i Stormzyja

Instagram

"Smijali smo se dok smo pisali ovo jer nikad, u milijun godina, nismo mislili da ćemo biti onaj par koji objavljuje prekid. Ali, kako bi bilo što jasnije, i još važnije, kako bismo mi imali prostora i dostojanstva koje nam je potrebno kako bismo navigirali ovaj sljedeći dio života u miru, smatrali smo da je najbolje da to objavimo", započeli su u svojoj objavi.

Kako kažu, ludo su se zaljubili jedno u drugo 2014. godine, a potom su prekinuli 2019., nakon čega su pet godina bili odvojeni.

"Odlučili smo pokušati po zadnji put u kolovozu 2023. godine i proveli smo ovu prethodnu godinu čineći sve što možemo kako bismo uspjeli, ali smo nedavno odlučili prekinuti. Imali smo 21 i 20 godina kad smo se upoznali, oboje smo bili na početcima naših karijera i proveli smo pet godina odrastajući zajedno, a onda i pet godina odrastajući odvojeno. Ovaj posljednji pokušaj je zahtijevao puno shvaćanja i ponovnog učenja", poručili su. Dodali su i da je to što nisu uspjeli "u redu".

Istaknuli su i da će ostati u dobrim odnosima jer još uvijek brinu jedno o drugom i još imaju puno međusobnog poštovanja. "Ako nas vidite da razgovaramo na The Britsu ili nešto, nemojte raditi galamu, prijatelji smo", napisali su. Na samom kraju objave su se potpisali s "Mike i MJ".

image

Maya Jama i Stormzy

Mega/The Mega Agency/Profimedia

Izvor je za Daily Mail rekao da je par prekinuo prošli tjedan te da je Jama otvoreno pričala o prekidu svojim prijateljima.

Maya i Stormzy su svoju vezu javno objavili 2016. godine, a prije toga su ju držali u privatnosti. Prekinuli su četiri godine kasnije, a tada je reper rekao da "nikada nije volio nikog kao nju". Maya se 2021. zaručila za košarkaša Bena Simmonsa. Međutim, nekoliko mjeseci kasnije su prekinuli.

image

Maya Jama i Ben Simmons

Stephen Lock/Zuma Press/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. kolovoz 2024 10:42