NOVI ŽIVOT GLUMICE

Nakon svih skandala, alkohola i droge Lindsay Lohan se smirila, udala i rodila sina: ‘On je tako neiskvaren i sretan‘

Lindsay i njezin suprug Bader su prvo dijete dobili u srpnju prošle godine, a glumica rijetko priča o svom sinu

Lindsay Lohan

 Jamie Mccarthy/Getty Images/Profimedia

Američka glumica Lindsay Lohan je prije nešto više od godinu dana dobila svoje prvo dijete sa suprugom Baderom Shammasom. Iako ne dijeli trenutke iz svog privatnog života i rijetko priča o svom sinu, ovih je dana rekla kako bi na jedan dan voljela vidjeti svijet njegovim očima.

image

Lindsay Lohan i Bader Shammas

Shotbynyp/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Za People je odgovorila na pitanje s kim bi se voljela zamijeniti na jedan dan, a glumica je priznala da bi to svakako bio njezin sin Luai koji je, kako kaže, "neiskvaren i sretan".

"Možda s mojom bebom. Samo da vidim, jer je on tako neiskvaren i sretan, samo da vidim život kroz njegove oči", rekla je i dodala da se ne može sjetiti baš nikog drugog s kim bi voljela zamijeniti tijela na jedan dan.

Inače, Lindsay će se uskoro ponovno pojaviti u svojoj legendarnoj ulozi u filmu "Mean Girls". Svoju ulogu će ponovno utjeloviti i Jamie Lee Curtis, koja je u filmu glumila Lindsayinu majku. U zajedničkom su intervjuu rekle kako su se još više povezale na snimanju novog filma.

image

Lacey Chabert, Rachel McAdams, Lindsay Lohan i Amanda Seyfried

Pictorial Press Ltd/Alamy/Alamy/Profimedia

Jamie je pričala o tome kako je uvijek htjela da Lindsay zna da ima njezinu podršku i da će uvijek biti prijateljice. Također, rekla je kako je oduvijek "brinula" o Lohan, pogotovo kad je bila mlađa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 14:42