ŠESTA SREĆA

Nakon razvoda od Playboyeve zečice, multimilijarder (91) oženio se 6. put: ‘Nećemo na medeni mjesec, žena mora saditi vrt‘

Nisam nervozan uoči svadbe, očvrsnuo sam po tom pitanju - kazao je mladoženja, koji je oženio 49 godina mlađu Simone

Simone Reiländer i Richard Lugner

 Manfred Siebinger/imago Stock&people/profimedia/Manfred Siebinger/imago Stock&people/profimedia

Austrijski multimilijarder Richard Lugner po šesti je puta u subotu u Beču stupio u brak. Vitalnom 91-godišnjaku vjenčanja su već rutine.

- Nisam nervozan uoči svadbe, očvrsnuo sam po tom pitanju - kazao je mladoženja, koji je od srpnja 2021. u vezi s mladenkom, 42-godišnjom Simone Bienchen Reiländer. Zaručili su se u listopadu, a u prosincu su raskinuli zaruke. Onda su se pomirili, jučer su se vjenčali pred matičarem (njoj je ovo prvi brak), a crkveno vjenčanje najavili su na jesen.

image

Simone Reiländer i Richard Lugner

Manfred Siebinger/imago Stock&people/profimedia/Manfred Siebinger/imago Stock&people/profimedia

Simone i njen dragi prvu bračnu noć proveli su u luksuznom hotelu u Beču, a na medeni mjesec ne planiraju.

- Simone ima u planu velike radove u vrtu, ona nema vremena za odmor, poput marljive pčelice je - kaže bogataš koji je ustvrdio da mu je ovo posljednji brak, prenose austrijski mediji.

image

Simone Reiländer i Richard Lugner

Andreas Tischler/afp/profimedia/Andreas Tischler/afp/profimedia

Istina, tako je govorio i o pretposljednjem, onom s bivšom Playboyevom zečicom Cathy Schmitz, koja je od njega bila mlađa 57 godina i s kojom je u braku bio do 2014. godine.

Prvi Lugnerov brak, inače, trajao je od 1961. do 1978. godine, a s Christine Gmeiner, s kojom ima dva sina (Alexandera (61) i Andreasa (58)), i danas je u dobrim odnosima.

- Ona je bila moja prva velika ljubav. Rastali smo se jer sam ja htio probati nešto novo - rekao je svojevremeno Lugner, koji je potom, od 1979. do 1983. bio u braku s Cornelijom Laufersweiler, kojoj je svakodnevno na posao slao bukete cvijeća.

Na red je potom došla treća žena, Susanne Dietrich, koja je umrla sa samo 34 godine zbog komplikacija nastalih nakon estetske operacije nosa. S Christine Lugner bio je u braku od 1991. do 2007. i imaju kćer koja danas ima 30 godina te bi se trebala udati nekoliko dana nakon oca. O pretposljednjoj ženi, Cathy, ne želi previše pričati.

- Čim nešto zucnem ona me tuži - govori poduzetnik koji je, ističe, siguran da je pravu ljubav pronašao sada, s pola stoljeća mlađom šestom suprugom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 06:57