‘NIJE SE PRIPREMIO‘

Možda je dobar glumac, ali na humoru mora poraditi: Prvo razvod, a sad su još i popljuvali Bena Afflecka...

Komičari, Nikki Glaser i Dane Cook, iskreno su rekli što misle o nastupu glumca u emisiji ‘The Roast of Tom Brady‘

Ben Affleck

 Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

I taman kada su se glasine o razvodu Bena Afflecka i Jennifer Lopez počele stišavati, u javni je prostor počelo izlaziti sramotno pojavljivanje glumca u Netflixovoj emisiji "The Roast of Tom Brady" od 5. svibnja. Affleck je govorio o društvenim mrežama, a to se nekim gledateljima nije svidjelo, prenosi New York Post.

image

Ben Affleck

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Nije se pripremio. On je netko tko je dovoljno slavan da vjerojatno misli da mu je ispod časti da to učini, pa će samo učiniti uslugu. Bilo je šala koje su se mogle iskoristiti da se popuni set koji bi bio nevjerojatan, ali ili ga nisu mogli dobiti na telefon da nešto smisli, nije dovoljno vježbao, ili je jednostavno izabrao lošu stvar", kritizirala je glumca komičarka Nikki Glaser.

Affleckovim nastupom nije bio zadovoljan ni komičar Dane Cook. "Odlučio je održati monolog koji jednostavno nije uspio. Nakon otprilike 40 sekundi bilo je jasno da to nije pravi izbor", kazao je. U svom je govoru glumac nazvao obožavatelje pogrdnim imenom i izazvao burne reakcije. "Obožavatelji ti čuvaju leđa. Vi samo pišete s****, to vas ne čini obožavateljima. Vi ste k****", kazao je.

No, da nije briljirao, svjestan je i Affleck koji je nakon svog govora rekao: "Mislim da više nikad neću dobiti ovakvu priliku. Vjerojatno više nikad neću raditi nakon ove večeri."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 02:01