BOLNA IZDAJA

‘Medijima je ustupila naše privatne razgovore i pokazala im krevet u kojem sam izgubio nevinost‘

Slavni glumac Matthew McConaughey 88-godišnjoj majci, s kojom je dugo bio u lošim odnosima, sve je oprostio
Matthew McConaughey sa suprugom Camilom i majkom Kay
 SUZANNE CORDEIRO/AFP

Nakon što je nedavno objavio memoare pod naslovom "Greenlights", holivudski glumac Matthew McConaughey (51) i njegova majka Kay (88) dali su prvi zajednički intervju u kojem je oskarovac detaljno opisao njihovo osmogodišnje otuđenje.

Intiman razgovor emitirat će se u epizodi showa "Red Table Talk" koji vode Jada Pinkett Smith, Willow Smith i Adrienne Banfield-Norris.

Junak filmova "Dobri dileri iz Dallasa" i "Interstellar" osvrnuo se, između ostaloga, na svoje turbulentno djetinjstvo, ali i dugogodišnju glumačku karijeru.

Matthew nije skrivao koliko ga je vlastita majka povrijedila kad je medijima proslijedila njihove privatne razgovore, a jednom prilikom televizijskim ekipama čak je pokazala i krevet u njihovu obiteljskom domu u kojem je njezin sin izgubio nevinost.

- To je za mene bilo iznimno teško razdoblje, ali s vremenom sam joj oprostio. Nismo bili u dobrim odnosima dugih osam godina, ali između nas više nema netrepeljivosti, napokon smo okej - rekao je McConaughey o Kay koja je ovo karantensko razdoblje provodila s njegovom obitelji - suprugom Camilom Alves i njihovom djecom, Levijem (12), Vidom (10) i Livingstonom (7), prenosi Daily Mail.

Kay i njezin suprug James, glumčev otac, razveli su se dvaput i vjenčali tri puta.

Matthew je u memoarima otkrio i da je bio neplanirana beba - napisao je kako je njegova majka sve do petog mjeseca trudnoće mislila da zapravo ima tumor na želucu, a otac je na dan njegova rođenja otišao u kafić piti jer nije vjerovao da je glumac njegovo dijete.

- Bio je nasilnik koji je braći i meni utjerivao strah u kosti, nismo osjećali nikakvu bliskost s tim čovjekom - kaže oskarovac.

James je umro 1992. u dobi od 63 godine, prije nego što se Matthew proslavio, a glumac je prethodno otkrio da je njegov otac preminuo dok je imao spolne odnose s Kay.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:35