ODMOR U ITALIJI

Margot Robbie snimljena dok uživa u našem susjedstvu: U ležernom outfitu naglasila trudnički trbuh

Glumica i producent upoznali su se 2013. godine, a svoju su vezu prvo skrivali. Vjenčali su se tri godine kasnije

Margot Robbie u Italiji

 Ciaopix/cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia/

Glumica Margot Robbie ovih je dana stigla na ljetovanje na Sardiniji. Na odmoru joj se pridružio suprug, producent Tom Ackerley, s kojim čeka prvo dijete.

image

Margot Robbie i Tom Ackerley

Ciaopix/cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia/

Margot i njezinog supruga su snimili fotografi, a ona je u ležernoj kombinaciji pokazala svoje trudnički trbuh. Glumica je nosila crne hlače i bijelu košulju koju je raskopčala kako bi naglasila trbuh. Sve je upotpunila crnim natikačama, torbicom, šeširom i sunčanim naočalama.

image

Margot Robbie u Italiji

Ciaopix/cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia/

Da je glumica trudna saznalo se početkom srpnja. S Tomom je tada bila na jezeru Como, a za tu je prigodu Margot nosila bijeli kratki top u kojem je pokazala trudnički trbuščić. Kratko nakon je par bio i na Wimbledonu gdje je ona naglasila svoj trbuščić u bijeloj haljini.

image

Margot Robbie na Wimbledonu

Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

Inače, Robbie i Ackerley su se upoznali 2013. godine na setu filma "Suite Francaise". Margot je u filmu imala sporednu ulogu, a Tom je radio kao asistent. Filmska ekipa se tijekom snimanja toliko zbližila da su svi počeli živjeti skupa. Iznajmili su imanje u jednoj londonskoj četvrti, a pazili su na to da ga može priuštiti i najslabije plaćen član ekipe. Margot i Tom su tada skrivali svoju vezu, ali se za istu brzo saznalo.

image

Margot Robbie i Tom Ackerley

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

"Držali smo to u tajnosti. Zato što to zapravo nismo shvaćali ozbiljno. Kao samo smo prijatelji, samo smo prijatelji, a onda su svi saznali... Bilo je dramatično. Neću ulaziti u detalje, ali naša se kuća na trenutak pretvorila u ‘The Jerry Springer Show‘. No, onda se sve sleglo i sve je bilo dobro", rekla je jednom prilikom Margot.

Par se 2016. godine vjenčao na intimnoj ceremoniji, a godinu dana kasnije su se preselili u Los Angeles.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:37