NOVI PAR?

Leonardo DiCaprio širi vidike i ‘progoni‘ starije žene: ‘Što je sad ovo? Pa manekenka je starija od 25!‘

Glasine o novoj romansi iznenadile su društvene mreže i izazvale puno reakcija

Leonardo DiCaprio u Malibuu

 Lese/rmbi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Lese/rmbi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Filmska zvijezda Leonardo DiCaprio, notorno poznat po izlascima s mlađim ženama, navodno je uperio oko u sljedeću manekenku s kojom bi volio hodati: 27-godišnju Gigi Hadid.

Više izvora potvrdilo je za People u ponedjeljak da su 47-godišnja zvijezda "Titanica" i supermodel provodili vrijeme "upoznavajući se" u New Yorku, prenosi Page Six.

image

Gigi Hadid

Jp Yim/Getty Images/Profimedia/Jp Yim/Getty Images/Profimedia

Dok je jedan izvor istaknuo novinama da DiCaprio i Hadid "još ne hodaju", drugi je rekao da zvijezda "Vuka s ​​Wall Streeta" "definitivno progoni" Hadid.

- Viđeni su kako se druže s grupama ljudi - rekao je treći izvor za People, dodajući da je “prošlo samo nekoliko tjedana” otkako su DiCaprio i njegova posljednja bivša djevojka, Camila Morrone, prekinuli.

Page Six je u ponedjeljak razgovarao s drugim izvorom koji je primijetio da je nekoliko DiCapriovih bliskih prijatelja, uključujući njegovu prijateljicu i prodavačicu umjetnina Helly Nahmad, primijećeno na zabavi povodom lansiranja Gigine linije odjeće u Le Chaletu prošlog tjedna, no nije poznato je li i DiCaprio bio tamo. Predstavnici DiCaprija i Hadid nisu bili odmah dostupni za komentar.

image

Leonardo DiCaprio

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Glasine o novoj romansi između DiCaprija i Hadid iznenadile su društvene mreže s obzirom na recentnu pošalicu koja ismijava DiCaprija da izlazi samo sa ženama do 25. godine. Hadid je tu dob pak prešla prije dvije godine, a Leo očito širi svoje vidike. Brojni su se upućenici u živote slavnih odmah oglasili na Twitteru i našalili s DiCaprijevom "navikom".

Hadidina posljednja veza bila je s pjevačem Zaynom Malikom, s kojim ima dvogodišnju kćer Khai.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 02:39